Büşra Meltem Türkmen profil resmi
Büşra Meltem Türkmen Arş. Gör. İstanbul Medipol Üniversitesi
Yayın 3 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 35 TR Dizin Atıf 1
3 Yayın
0 Hakemlik
35 CrossRef Atıf
1 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Aşçılık Yiyecek ve İçecek Yöresel Mutfaklar Temel Mutfak Teknikleri Gastronomik Trendler Gıda Tüketimi Mutfak Planlama Gastronomi (Diğer)

Kurum

İstanbul Medipol Üniversitesi

Popüler Yayınları

GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar: Nuray Türker , Meltem Türkmen , Esra Caymaz
DOI: 10.32958/gastoria.527286
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6156

3

1

6156

Yayınlar

GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar: Nuray Türker , Meltem Türkmen , Esra Caymaz
DOI: 10.32958/gastoria.527286
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6156

1

6156

Turizm Eğitiminin Gıda Güvenliği Bilgisi ve Davranışına Etkisi
Yazarlar: Nurettin Ayaz , Kübra Sünbül, Büşra Meltem Türkmen
Yayın Bilgisi: 2018 , Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1129

0

1129

0

6779

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

GELENEKSEL BİR ÜRÜN OLARAK KASTAMONU PASTIRMASI
Yazarlar: Nuray Türker , Meltem Türkmen , Esra Caymaz
DOI: 10.32958/gastoria.527286
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6156

3

1

6156

32

0

6779

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.