Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cem Baltacıoğlu
Doç. Dr.
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
17
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
3
5
Yayın
17
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0001-8308-5991
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurutma Ekstraksiyon Optimizasyon
Kurum
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Termiye (Lupinus albus) unu ilavesi ile kek üretiminin araştırılması
Yazarlar:
Sinem Gökal
,
Mehmet Yetişen
,
Cem Baltacıoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1544618
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
58
0
FAVORİ
58
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Brokoliden (Brassica oleracea L. var. italica) biyoaktif bileşen ekstraksiyonu ve Taguchi yöntemi ile optimizasyonu
Yazarlar:
Cem Baltacıoğlu
, Rabia Tartıcı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1120580
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
360
0
FAVORİ
360
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL YÖNTEM VE MİKRODALGA İLE KUŞKONMAZIN (ASPARAGUS OFFICINALIS L.) KURUTULMASININ MODEL TABANLI KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Cem Baltacıoğlu
,
İlhami Okur
,
Sencer Buzrul
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20040
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
718
0
FAVORİ
718
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HİNDİBA (Cichorium intybus L.) KÖKÜ EKSTRAKTI VE TRABZON HURMASI (Diospyros kaki L.) TOZUNUN KEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Cem Baltacıoğlu
, Betül Temzisoy, Mustafa Kanbur, Merve Doğan, Sena İbili
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.623417
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2318
0
FAVORİ
2318
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kabak (Cucubita pepo L.) Tozunun Kek Üretiminde Potansiyel Kullanımı ve Kek Kalite Parametrelerine Etkisi
Yazarlar:
Cem Baltacıoğlu
, Mehmet Uyar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345267
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3203
0
FAVORİ
3203
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Bilge International Journal of Science and Technology Research
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
El-Cezeri
Food and Health
Gıda
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Uluslararası Doğu Anadolu Fen Mühendislik ve Tasarım Dergisi
Yayınlar
GELENEKSEL YÖNTEM VE MİKRODALGA İLE KUŞKONMAZIN (ASPARAGUS OFFICINALIS L.) KURUTULMASININ MODEL TABANLI KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Cem Baltacıoğlu
,
İlhami Okur
,
Sencer Buzrul
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20040
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
718
1
ATIF
0
FAVORİ
718
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HİNDİBA (Cichorium intybus L.) KÖKÜ EKSTRAKTI VE TRABZON HURMASI (Diospyros kaki L.) TOZUNUN KEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Cem Baltacıoğlu
, Betül Temzisoy, Mustafa Kanbur, Merve Doğan, Sena İbili
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.623417
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2318
3
ATIF
0
FAVORİ
2318
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kabak (Cucubita pepo L.) Tozunun Kek Üretiminde Potansiyel Kullanımı ve Kek Kalite Parametrelerine Etkisi
Yazarlar:
Cem Baltacıoğlu
, Mehmet Uyar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345267
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3203
5
ATIF
0
FAVORİ
3203
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat