Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cem Okan Özer
Doç. Dr.
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
2
4
Yayın
14
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0002-2030-1412
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Fonksiyonel Gıdalar
Et Teknolojisi
Kurum
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Sığır Köfte Üretiminde Doğal Bir Antioksidan Olarak Hayıt (Vitex agnus-castus L.) Tohumu Tozunun KullanımıSığır Köfte Üretiminde Doğal Bir Antioksidan Olarak Hayıt (Vitex agnus-castus L.) Tohumu Tozunun Kullanımı
Yazarlar:
Sevgi Arslan
,
Cem Okan Özer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
58
0
FAVORİ
58
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ekstraksiyon Koşullarının Nar (Punica Granatum L.) Çiçeği Ekstraktlarının Antioksidan Aktivite ve Toplam Fenolik İçeriği Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Cem Okan Özer
, Ganime Beyzanur Var,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.827377
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1683
0
FAVORİ
1683
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Bir Kapadokya Ürünü Sızgıt: Geleneksel ve Ticari Üretimdeki Farklılıklar
Yazarlar:
Cem Okan Özer
, Bülent Zorlugenç, Selçuk Mustafa Seçen, Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.595348
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
788
0
FAVORİ
788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FERMENTE ET MODEL SİSTEMİ İÇERİSİNDE KUŞBURNU (Rosa canina L.) MEYVESİ KULLANIMI
Yazarlar:
Cem Okan Özer
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1781
0
FAVORİ
1781
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Kurul Üyeliği
Journal of Tourism Research Institute
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Gıda
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Ekstraksiyon Koşullarının Nar (Punica Granatum L.) Çiçeği Ekstraktlarının Antioksidan Aktivite ve Toplam Fenolik İçeriği Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Cem Okan Özer
, Ganime Beyzanur Var,
Ezgi Demir Özer
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.827377
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1683
2
ATIF
0
FAVORİ
1683
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat