Ceren Akal profil resmi
Ceren Akal Dr. ANKARA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın 4 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 8
4 Yayın
1 Hakemlik
8 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

ANKARA ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, SÜT TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ

Yayınlar

FARKLI ORANLARDA EVAPORASYON UYGULAMASIYLA AROMALI SÜT REÇELİ ÜRETİMİ
Yazarlar: Meryem Merve Sarı, Atila Yetişemiyen, Ceren Akal
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23138
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 217

0

217

PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK TÜKETİMİNİN LAKTOZ İNTOLERANSI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20016
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7835

0

7835

0

680

FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18067
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2447

0

2447

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Hakemlik

Yayınlar

PROBİYOTİK VE PREBİYOTİK TÜKETİMİNİN LAKTOZ İNTOLERANSI ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20016
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 7835

5

0

7835

FARKLI ŞEKER ORANLARININ SÜT REÇELİNİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18067
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2447

3

0

2447

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.