Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cemil Kürekci
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
11
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0002-6442-2865
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi
Kurum
HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Salmonella Infantis
Yazarlar:
Cemil Kürekci
,
Seyda Şahin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
DOI: 10.33188/vetheder.1130376
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
786
0
FAVORİ
786
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MENTHA PIPERITA VAR. CITRATA’NIN FARKLI SOLVENTLER KULLANILARAK HAZIRLARNAN EKSTRAKTLARININ KİMYASAL KOMPOZİSYONLARI VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİ
Yazarlar:
Cemil Kürekci
,
Neslihan Beyazit
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21156
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
476
0
FAVORİ
476
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİR NUMUNELERİNDE BİSFENOL A İÇİN KATI FAZ EKSTRAKSİYON METOTLARININ KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Cemil Kürekçi
, Sait Tan,
Ali Arslan
, Sara Betül Özgen, Fatih Sakin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21039
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
521
0
FAVORİ
521
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Veteriner Hekimler Derneği Dergisi
Hakemlik
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Food and Health
Hacettepe Journal of Biology and Chemistry
Kocatepe Veteriner Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Trakya University Journal of Natural Sciences
Uşak Üniversitesi Fen ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
MENTHA PIPERITA VAR. CITRATA’NIN FARKLI SOLVENTLER KULLANILARAK HAZIRLARNAN EKSTRAKTLARININ KİMYASAL KOMPOZİSYONLARI VE ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTELERİ
Yazarlar:
Cemil Kürekci
,
Neslihan Beyazit
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21156
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
476
1
ATIF
0
FAVORİ
476
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat