Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Arslan
Prof. Dr.
FIRAT ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayın
7
Hakemlik
0
7
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Veteriner Bilimleri
Kurum
FIRAT ÜNİVERSİTESİ, VETERİNER FAKÜLTESİ, GIDA HİJYENİ VE TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ
Yayınlar
Karaçalı (Paliurus spina-christi Mill.), Dardağan (Celtis tournefortii L.) Meyvelerinin ve Çörek Otu (Nigella sativa L.) Tohumunun Köftelerin Mikrobiyal Kalitesi ve Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkilerinin Araştırılması
Yazarlar:
Mehmet Emin Aydemir
,
Ali Arslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.31196/huvfd.1222759
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
564
0
FAVORİ
564
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Potamon persicum Pretzmann,1962’nin et verimi ve kimyasal bileşimi
Yazarlar:
Süleyman Karakaya
,
Pinar Karatepe
,
Halil Yalçın
,
Ali Arslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33988/auvfd.1006294
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1341
0
FAVORİ
1341
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peynir teknolojisinde modifiye atmosfer paketleme
Yazarlar:
Erdoğan Doğan
,
Pelin Demir
,
Ali Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Sağlık Bilimlerinde Güncel Yaklaşımlar
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
667
0
FAVORİ
667
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bisfenol A (BFA) ve Halk Sağlığı Açısından Önemi
Yazarlar:
Sait Tan
,
Pelin Demir
,
Ali Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2123
0
FAVORİ
2123
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PEYNİR NUMUNELERİNDE BİSFENOL A İÇİN KATI FAZ EKSTRAKSİYON METOTLARININ KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Cemil Kürekçi
, Sait Tan,
Ali Arslan
, Sara Betül Özgen, Fatih Sakin
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21039
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
521
0
FAVORİ
521
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurma Üretiminde Bal Kabağı Kullanımı ve Kalite Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ayşe Yıldız
,
Pelin Demir
,
Ali Arslan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kocatepe Veteriner Dergisi
DOI: 10.30607/kvj.677652
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1171
0
FAVORİ
1171
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
POTASYUM SORBAT UYGULANMIŞ, FIRINLANMIŞ ALABALIK (Oncorhynchus mykiss W.) FİLETOLARININ KİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK KALİTESİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Özlem Pelin Can
,
Ali Arslan
Yayın Bilgisi: 2007 ,
Fırat Üniversitesi Doğu Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
334
0
FAVORİ
334
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Fırat Üniversitesi Doğu Araştırmaları Dergisi
Fırat Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Gıda
Harran Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
Kocatepe Veteriner Dergisi
Sağlık Bilimlerinde Güncel Yaklaşımlar
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat