Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Damla Gümüş
Dr. Öğr. Üyesi
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
6
6
Yayın
11
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
0000-0002-3099-3432
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Beslenme Bilimi
Kurum
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Türkiye’de Satışa Sunulan Glütensiz Ürünler ile Glüten İçeren Eşdeğerlerinin Besin Ögesi İçeriği ve Maliyet Yönünden Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Sümeyra Sevim
,
Damla Gümüş
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382929
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1251
0
FAVORİ
1251
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Toplu Beslenme Sistemleri Çalışanlarına Yönelik Besin Güvenliği Eğitiminin Çalışanların Besin Güvenliği Bilgi Düzeyleri ve Davranışları Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Tuğba Nur İnalkaç
,
Damla Gümüş
,
M.merve Tengilimoğlu Metin
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.21020/husbfd.1106448
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
953
0
FAVORİ
953
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Savunma Sanayinde Çalışan Bireylerin Stres Düzeyleri, Besin Neofobisi ve Akdeniz Diyetine Uyumlarının İncelenmesi
Yazarlar:
Damla Gümüş
,
Gülsüm Gizem Topal
,
Sümeyra Sevim
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.34087/cbusbed.954441
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
989
0
FAVORİ
989
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Propolisin besinlerde kullanımı ve koruyucu özellikleri
Yazarlar:
Damla Gümüş
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1514
0
FAVORİ
1514
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HUZUREVİ MENÜLERİNİN BESİN ÖGESİ ÖRÜNTÜ PROFİLİ VE MIND DİYETİNE UYUMUNUN DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Gülsüm Gizem Topal
,
Sümeyra Sevim
,
Damla Gümüş
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.21020/husbfd.944414
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2516
0
FAVORİ
2516
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gelir Düzeyinin İlköğretim Öğrencilerinin Besin Tercihlerine Etkisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Damla Gümüş
, Mevlüde Kızıl,
Derya Dikmen
, Fatih Uyar
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2810
0
FAVORİ
2810
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
Sağlık Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Türkiye’de Satışa Sunulan Glütensiz Ürünler ile Glüten İçeren Eşdeğerlerinin Besin Ögesi İçeriği ve Maliyet Yönünden Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Sümeyra Sevim
,
Damla Gümüş
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382929
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1251
1
ATIF
0
FAVORİ
1251
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Savunma Sanayinde Çalışan Bireylerin Stres Düzeyleri, Besin Neofobisi ve Akdeniz Diyetine Uyumlarının İncelenmesi
Yazarlar:
Damla Gümüş
,
Gülsüm Gizem Topal
,
Sümeyra Sevim
,
Mevlüde Kızıl
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Celal Bayar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.34087/cbusbed.954441
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
989
2
ATIF
0
FAVORİ
989
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat