avatar
Derya Atalay Dr. Öğr. Üyesi ABANT IZZET BAYSAL UNIVERSITY
Yayın 5 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 15
5 Yayın
5 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
15 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik Gıda Mühendisliği

Kurum

ABANT IZZET BAYSAL UNIVERSITY

Popüler Yayınları

YENİLEBİLİR KAPLAMALARIN TAZE KESİLMİŞ MEYVE VE SEBZELERDE KULLANIMI
Yazarlar: Çiğdem Yüksel, Derya Atalay , Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19144
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2790

3

1

2790

Yayınlar

YENİLEBİLİR KAPLAMALARIN TAZE KESİLMİŞ MEYVE VE SEBZELERDE KULLANIMI
Yazarlar: Çiğdem Yüksel, Derya Atalay , Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19144
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2790

1

2790

PEKTİN; KAYNAKLARI VE EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18089
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10560

0

10560

GIDA TAKVİYELERİ VE SAĞLIK ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18010
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 49056

0

49056

0

6265

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

2

0

1044

YENİLEBİLİR KAPLAMALARIN TAZE KESİLMİŞ MEYVE VE SEBZELERDE KULLANIMI
Yazarlar: Çiğdem Yüksel, Derya Atalay , Hande Selen Erge
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19144
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2790

3

1

2790

PEKTİN; KAYNAKLARI VE EKSTRAKSİYON YÖNTEMLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18089
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10560

1

0

10560

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.