Semra Turan profil resmi
Semra Turan Prof. Dr. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın 6 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 9
6 Yayın
13 Hakemlik
9 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Yağ Teknolojisi

Kurum

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Farklı Çözücülerle Hazırlanan Bazı Meyve Ekstraktlarının Antioksidan Potansiyeli
Yazarlar: Deniz Günal Köroğlu , Gezzemhan Süyünç, Rabia Yıldırım, Semra Turan
DOI: 10.21597/jist.753868
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 478

0

478

Timokinon, Timol ve Karvakrolün Antioksidan Aktiviteleri ve Lipit Oksidasyonunu Önleme Kapasiteleri
Yazarlar: Şeyma Yıldız, Semra Turan
DOI: 10.17097/ataunizfd.773499
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4027

0

4027

0

2038

0

2398

Gıdalarda Monokloropropandiol Esterlerinin Oluşumu ve Belirlenmesi
Yazarlar: Semra Turan , Rukiye Solak, Şule Keskin
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449866
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4941

0

4941

Yayınlar

Farklı Çözücülerle Hazırlanan Bazı Meyve Ekstraktlarının Antioksidan Potansiyeli
Yazarlar: Deniz Günal Köroğlu , Gezzemhan Süyünç, Rabia Yıldırım, Semra Turan
DOI: 10.21597/jist.753868
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 478

1

0

478

2

0

1044

Timokinon, Timol ve Karvakrolün Antioksidan Aktiviteleri ve Lipit Oksidasyonunu Önleme Kapasiteleri
Yazarlar: Şeyma Yıldız, Semra Turan
DOI: 10.17097/ataunizfd.773499
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4027

4

0

4027

Gıdalarda Monokloropropandiol Esterlerinin Oluşumu ve Belirlenmesi
Yazarlar: Semra Turan , Rukiye Solak, Şule Keskin
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449866
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4941

2

0

4941

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.