Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Dilek Çoşan
Öğretim Görevlisi
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
9
4
Yayın
1
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Döngüsel Ekonomi
Türk Mutfağı
Yöresel Mutfaklar
Sürdürülebilir Gastronomi
Kurum
BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Vegan yaşam tarzını benimseyen bireylerin karşılaştığı psikososyal risk faktörleri
Yazarlar:
Ayla Solmaz Avcıkurt
,
Ayşen Ertaş Sabancı
,
Dilek Çoşan
,
Burcu Kaya
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1384653
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
278
0
ATIF
3
FAVORİ
278
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BARTIN MUTFAK KÜLTÜRÜ İÇERİSİNDE TATLILARIN YERİ VE ÖNEMİ ÜZERİNE NİTEL BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Dilek Çoşan
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.633247
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2266
4
ATIF
1
FAVORİ
2266
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDE YAŞAYAN LAZ TOPLULUKLARININ DİLİ, GELENEKLERİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Dilek Çoşan
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
DOI: 10.17498/kdeniz.658023
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7979
5
ATIF
1
FAVORİ
7979
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Industrial use of food waste
Yazarlar:
Dilek Çoşan
,
Şimal Yakut Aymankuy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: 10.48119/toleho.1263153
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
830
0
ATIF
1
FAVORİ
830
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Vegan yaşam tarzını benimseyen bireylerin karşılaştığı psikososyal risk faktörleri
Yazarlar:
Ayla Solmaz Avcıkurt
,
Ayşen Ertaş Sabancı
,
Dilek Çoşan
,
Burcu Kaya
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.31795/baunsobed.1384653
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
278
3
FAVORİ
278
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Industrial use of food waste
Yazarlar:
Dilek Çoşan
,
Şimal Yakut Aymankuy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
DOI: 10.48119/toleho.1263153
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
830
1
FAVORİ
830
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDE YAŞAYAN LAZ TOPLULUKLARININ DİLİ, GELENEKLERİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Dilek Çoşan
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
DOI: 10.17498/kdeniz.658023
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7979
1
FAVORİ
7979
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BARTIN MUTFAK KÜLTÜRÜ İÇERİSİNDE TATLILARIN YERİ VE ÖNEMİ ÜZERİNE NİTEL BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Dilek Çoşan
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.633247
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2266
1
FAVORİ
2266
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Yayınlar
DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDE YAŞAYAN LAZ TOPLULUKLARININ DİLİ, GELENEKLERİ VE MUTFAK KÜLTÜRÜ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Dilek Çoşan
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Karadeniz Uluslararası Bilimsel Dergi
DOI: 10.17498/kdeniz.658023
ATIF
5
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7979
5
ATIF
1
FAVORİ
7979
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BARTIN MUTFAK KÜLTÜRÜ İÇERİSİNDE TATLILARIN YERİ VE ÖNEMİ ÜZERİNE NİTEL BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Dilek Çoşan
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Karadeniz İncelemeleri Dergisi
DOI: 10.18220/kid.633247
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2266
4
ATIF
1
FAVORİ
2266
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat