Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
M. Tolga Dinçer
Prof. Dr.
EGE UNIV
Yayın
4
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
6
4
Yayın
8
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Su Ürünleri Teknolojileri
Kurum
EGE UNIV
Yayınlar
Farklı organik asitlerin kullanımının kültüre edilmiş çipura (Sparus aurata) pullarından elde edilen jelatin üzerine etkilerinin karşılaştırılması
Yazarlar: Hülya Kalkan,
Mehmet Tolga Dinçer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.3.11
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1959
0
FAVORİ
1959
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
An Overview of the Seafood Processing Sector in Some Mediterranean Countries
Yazarlar:
Mehmet Tolga Dinçer
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Mediterranean Fisheries and Aquaculture Research
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5422
0
FAVORİ
5422
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Et ve balık salamlarının mekanik özelliklerinin karşılaştırılması
Yazarlar:
Mehmet Tolga Dinçer
,
Ömer Alper Erdem
, Evren Burcu Şen Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.11
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2685
0
FAVORİ
2685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mezgitten (Pollachius virens L., 1758) üretilen balık sosislerin soğuk muhafaza sırasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Tolga Dinçer
, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Şükran Çaklı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.05
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4233
0
FAVORİ
4233
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Mediterranean Fisheries and Aquaculture Research
Su Ürünleri Dergisi
Editörlük
Su Ürünleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Mediterranean Fisheries and Aquaculture Research
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Aquatic Sciences and Engineering
Mediterranean Fisheries and Aquaculture Research
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Et ve balık salamlarının mekanik özelliklerinin karşılaştırılması
Yazarlar:
Mehmet Tolga Dinçer
,
Ömer Alper Erdem
, Evren Burcu Şen Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.11
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2685
3
ATIF
0
FAVORİ
2685
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mezgitten (Pollachius virens L., 1758) üretilen balık sosislerin soğuk muhafaza sırasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Tolga Dinçer
, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Şükran Çaklı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.05
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4233
3
ATIF
0
FAVORİ
4233
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat