Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şükran Çaklı
Prof. Dr.
EGE UNIV
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
5
5
Yayın
2
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
EGE UNIV
Yayınlar
Production of dry fermented fish sausages by using different fish species and determination of the microbiological qualities
Yazarlar:
Berna Kılınç
,
Şükran Çaklı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.3.09
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1265
0
FAVORİ
1265
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Soğuk Muhafaza Şartlarında Depolanan Kültür Çipura (Sparus aurata) ve Levrek (Dicentrarchus labrax) Elektronik Burun ve Bilgisayarlı Resim Analizi Kullanılarak Kalite Takibi
Yazarlar:
Ömer Alper Erdem
,
Şükran Çaklı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.424041
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1740
0
FAVORİ
1740
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mezgitten (Pollachius virens L., 1758) üretilen balık sosislerin soğuk muhafaza sırasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Tolga Dinçer
, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Şükran Çaklı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.05
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4233
0
FAVORİ
4233
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurulmuş mezgit ve sardalyadan üretilen surimi ve surimi jellerinin kalite parametrelerindeki değişimler
Yazarlar: Evren Burcu Şen,
Şükran Çaklı
,
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.1.12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2765
0
FAVORİ
2765
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EFFECTS OF FIBERS ON THE QUALITY OF FISH PATTIES STORED AT (0-4ºC)
Yazarlar:
Aslı Cadun
,
Şükran Çaklı
,
Duygu Kışla
,
Tolga Dinçer
, Ömer Alper Erdem
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15020
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3196
0
FAVORİ
3196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Food and Health
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
Marine Science and Technology Bulletin
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Soğuk Muhafaza Şartlarında Depolanan Kültür Çipura (Sparus aurata) ve Levrek (Dicentrarchus labrax) Elektronik Burun ve Bilgisayarlı Resim Analizi Kullanılarak Kalite Takibi
Yazarlar:
Ömer Alper Erdem
,
Şükran Çaklı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.424041
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1740
2
ATIF
0
FAVORİ
1740
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mezgitten (Pollachius virens L., 1758) üretilen balık sosislerin soğuk muhafaza sırasındaki kalite değişimlerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Tolga Dinçer
, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Şükran Çaklı
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.4.05
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4233
3
ATIF
0
FAVORİ
4233
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat