Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Berna Kılınç
Prof.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
20
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
19
20
Yayın
12
Hakemlik
19
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Popüler Yayınları
İzmir’in Farklı Bölgelerinde Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Berna Kılınç
, Burcu Şen Yılmaz, Buket Gören
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.403570
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1838
4
ATIF
1
FAVORİ
1838
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Plastik ve mikroplastiklerin su canlıları ve insan sağlığı üzerindeki etkileri
Yazarlar:
Fevziye Nihan Bulat
,
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.16
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5104
2
ATIF
1
FAVORİ
5104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketime hazır halde satışa sunulan işlenmiş midye ürünlerinin mikrobiyal kaliteleri
Yazarlar:
Bülent Kafa
,
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1444
0
ATIF
1
FAVORİ
1444
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pestisitin Taze ve İşlenmiş Su Ürünlerinin Kalitesine ve İnsan Sağlığına Etkileri
Yazarlar:
Berna Kılınç
,
Fevziye Nihan Bulat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
DOI: 10.52998/trjmms.938320
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
855
0
ATIF
1
FAVORİ
855
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı dezenfektanların balık işleme tesisinden izole edilen Staphylococcus aureus ve Pseudomonas fluorescens üzerine etkinliklerinin incelenmesi
Yazarlar:
Aysu Besler
,
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.40.3.10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
568
0
FAVORİ
568
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Limon ve Portakal Kabuğu Ekstraktları Içeren Yenilebilir Film Kaplamaların Kalamar (Loligo vulgaris) Halkaları ve Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) filetolarında Mikrobiyolojik Kalitesi ve Raf Ömrü Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Berna Kılınç
,
Göknur Sürengil
,
Tansel Yalçın
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.995995
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
871
0
FAVORİ
871
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Recent Advances in Packaging Technology of Seafood Products
Yazarlar:
İrem Kılınç
,
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.1061170
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1211
0
FAVORİ
1211
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Marinasyon öncesinde pişirme işlemi uygulanan kalamar halkalarının toplam mezofilik aerobik ve laktik asit bakteri sayılarını tahmin etmek için modellerin geliştirilmesi
Yazarlar:
Berna Kılınç
,
Fevziye Nihan Bulat
,
Sevcan Demir Atalay
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.39.4.07
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
997
0
FAVORİ
997
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Koronavirüs (COVID-19) Salgınının Su Ürünleri Sektörüne Etkileri ve Su Ürünlerine Bulaşmasının Önlenmesi İçin Alınması Gereken Tedbirler
Yazarlar:
Berna Kılınç
,
Fevziye Nihan Bulat
, İrem Kılınç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.851143
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1281
0
FAVORİ
1281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketime hazır halde satışa sunulan işlenmiş midye ürünlerinin mikrobiyal kaliteleri
Yazarlar:
Bülent Kafa
,
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1444
1
FAVORİ
1444
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pestisitin Taze ve İşlenmiş Su Ürünlerinin Kalitesine ve İnsan Sağlığına Etkileri
Yazarlar:
Berna Kılınç
,
Fevziye Nihan Bulat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
DOI: 10.52998/trjmms.938320
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
855
1
FAVORİ
855
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Production of dry fermented fish sausages by using different fish species and determination of the microbiological qualities
Yazarlar:
Berna Kılınç
,
Şükran Çaklı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.3.09
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1397
0
FAVORİ
1397
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin İzmir ilinde marketlerden satın alınan dondurulmuş kara midyelerin (Mytilus galloprovincialis, Lamarck, 1819) mikrobiyolojik kalitesi
Yazarlar:
Bülent Kafa
,
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.2.05
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1371
0
FAVORİ
1371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Baharatlar Kullanılarak Üretilen Kalamar Esaslı Atıştırmalıkların Duyusal Değerlendirmesi
Yazarlar:
Berna Kılınç
,
Fevziye Nihan Bulat
,
Sevcan Demir Atalay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.770637
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1245
0
FAVORİ
1245
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Plastik ve mikroplastiklerin su canlıları ve insan sağlığı üzerindeki etkileri
Yazarlar:
Fevziye Nihan Bulat
,
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.16
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5104
1
FAVORİ
5104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balık Ürünlerinde Küf Gelişiminin Yarattığı Problemler ve Kontrolüne Yönelik Çözümler
Yazarlar:
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.584992
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2614
0
FAVORİ
2614
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Ürünlerinde Halofilik Bakteriler ve Endüstriyel Alanda Kullanımları
Yazarlar:
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.569765
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6945
0
FAVORİ
6945
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir’in Farklı Bölgelerinde Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Berna Kılınç
, Burcu Şen Yılmaz, Buket Gören
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.403570
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1838
1
FAVORİ
1838
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve Kabuklarının Gıdalar için Antimikrobiyal Madde ve Yenilebilir Film olarak Etkinliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Berna Kılınç
, Hüsniye Tansel Yalçın, Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.409052
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3458
0
FAVORİ
3458
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Dondurulmuş mezgit ve sardalyadan üretilen surimi ve surimi jellerinin kalite parametrelerindeki değişimler
Yazarlar: Evren Burcu Şen,
Şükran Çaklı
,
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2017.34.1.12
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2863
0
FAVORİ
2863
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Okul öncesi çocuklara verilen su ürünleri eğitiminin farkındalık oluşumuna etkisinin belirlenmesi
Yazarlar:
Berna Kılınç
, Sevcan Demir Atalay,
Ali Kara
,
Akın İlkyaz
,
Bahar Bayhan
,
Müge Aliye Hekimoğlu
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.2.06
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4921
0
FAVORİ
4921
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) ve adaçayı (Salvia officinalis L.)’nın levrek (Dicentrarchus labrax L.) filetoları üzerindeki antioksidan, antimikrobiyal ve duyusal etkileri
Yazarlar: Can Altınelataman,
Duygu Kışla
,
Berna Kılınç
, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Aslı Cadun Yünlü
,
Tolga Dinçer
,
Ufuk Çelik
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.3.01
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3237
0
FAVORİ
3237
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze alabalık filetolarının gümüş antimikrobiyal yenilebilir film kaplanarak bozulmaya neden olan bakterilerin tanımlanması
Yazarlar:
Berna Kılınç
, Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.4.02
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4155
0
FAVORİ
4155
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OCCURRENCE OF LISTERIA SPECIES IN PROCESSING EQUIPMENTS, UNITS AND FROZEN FISH OF FISH PROCESSING FACTORIES
Yazarlar:
Berna Kılınç
, Atife Tuba Beken
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS16004
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2843
0
FAVORİ
2843
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Acta Aquatica Turcica
Food and Health
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Turkish Journal of Maritime and Marine Sciences
Kurul Üyeliği
Black Sea Journal of Agriculture
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
COMU Journal of Agriculture Faculty
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Koronavirüs (COVID-19) Salgınının Su Ürünleri Sektörüne Etkileri ve Su Ürünlerine Bulaşmasının Önlenmesi İçin Alınması Gereken Tedbirler
Yazarlar:
Berna Kılınç
,
Fevziye Nihan Bulat
, İrem Kılınç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.851143
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1281
1
ATIF
0
FAVORİ
1281
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin İzmir ilinde marketlerden satın alınan dondurulmuş kara midyelerin (Mytilus galloprovincialis, Lamarck, 1819) mikrobiyolojik kalitesi
Yazarlar:
Bülent Kafa
,
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.38.2.05
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1371
1
ATIF
0
FAVORİ
1371
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Baharatlar Kullanılarak Üretilen Kalamar Esaslı Atıştırmalıkların Duyusal Değerlendirmesi
Yazarlar:
Berna Kılınç
,
Fevziye Nihan Bulat
,
Sevcan Demir Atalay
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.770637
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1245
1
ATIF
0
FAVORİ
1245
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Plastik ve mikroplastiklerin su canlıları ve insan sağlığı üzerindeki etkileri
Yazarlar:
Fevziye Nihan Bulat
,
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.37.4.16
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5104
2
ATIF
1
FAVORİ
5104
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Ürünlerinde Halofilik Bakteriler ve Endüstriyel Alanda Kullanımları
Yazarlar:
Berna Kılınç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Acta Aquatica Turcica
DOI: 10.22392/actaquatr.569765
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6945
1
ATIF
0
FAVORİ
6945
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İzmir’in Farklı Bölgelerinde Satışa Sunulan Midye Dolmaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Yazarlar:
Berna Kılınç
, Burcu Şen Yılmaz, Buket Gören
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: 10.22392/egirdir.403570
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1838
4
ATIF
1
FAVORİ
1838
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve Kabuklarının Gıdalar için Antimikrobiyal Madde ve Yenilebilir Film olarak Etkinliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Berna Kılınç
, Hüsniye Tansel Yalçın, Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.409052
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3458
6
ATIF
0
FAVORİ
3458
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) ve adaçayı (Salvia officinalis L.)’nın levrek (Dicentrarchus labrax L.) filetoları üzerindeki antioksidan, antimikrobiyal ve duyusal etkileri
Yazarlar: Can Altınelataman,
Duygu Kışla
,
Berna Kılınç
, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Aslı Cadun Yünlü
,
Tolga Dinçer
,
Ufuk Çelik
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.3.01
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3237
2
ATIF
0
FAVORİ
3237
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Taze alabalık filetolarının gümüş antimikrobiyal yenilebilir film kaplanarak bozulmaya neden olan bakterilerin tanımlanması
Yazarlar:
Berna Kılınç
, Göknur Sürengil
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.4.02
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4155
1
ATIF
0
FAVORİ
4155
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat