Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ufuk Çelik
EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
37
2
Yayın
3
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
37
TR Dizin Atıf
0000-0002-1650-142X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ, SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ, SU ÜRÜNLERİ AVLAMA VE İŞLEME TEKNOLOJİSİ BÖLÜMÜ, İŞLEME TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Yayınlar
Isırgan (Urtica dioica), eşek gevreği (Sonchus asper) ve karahindiba (Taraxacum officinale)’nın depolama süresince balık kalitesi üzerine etkileri
Yazarlar: Can Altınelataman, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Şebnem Tolasa Yılmaz
,
Ömer Alper Erdem
,
Ufuk Çelik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.4.08
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2198
0
FAVORİ
2198
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) ve adaçayı (Salvia officinalis L.)’nın levrek (Dicentrarchus labrax L.) filetoları üzerindeki antioksidan, antimikrobiyal ve duyusal etkileri
Yazarlar: Can Altınelataman,
Duygu Kışla
,
Berna Kılınç
, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Aslı Cadun Yünlü
,
Tolga Dinçer
,
Ufuk Çelik
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.3.01
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3129
0
FAVORİ
3129
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Su Ürünleri Dergisi
Editörlük
Su Ürünleri Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Aquatic Sciences and Engineering
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Isırgan (Urtica dioica), eşek gevreği (Sonchus asper) ve karahindiba (Taraxacum officinale)’nın depolama süresince balık kalitesi üzerine etkileri
Yazarlar: Can Altınelataman, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Şebnem Tolasa Yılmaz
,
Ömer Alper Erdem
,
Ufuk Çelik
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2018.35.4.08
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2198
1
ATIF
0
FAVORİ
2198
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) ve adaçayı (Salvia officinalis L.)’nın levrek (Dicentrarchus labrax L.) filetoları üzerindeki antioksidan, antimikrobiyal ve duyusal etkileri
Yazarlar: Can Altınelataman,
Duygu Kışla
,
Berna Kılınç
, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Aslı Cadun Yünlü
,
Tolga Dinçer
,
Ufuk Çelik
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.3.01
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3129
2
ATIF
0
FAVORİ
3129
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat