avatar
Mehmet Tolga Dinçer Prof. Dr. Ege University Faculty of Fisheries
Yayın 6 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 12 TR Dizin Atıf 16
6 Yayın
1 Hakemlik
12 CrossRef Atıf
16 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme Su Ürünleri Teknolojileri su ürünleri işleme teknolojisi Balıkçılık Yan ürün Teknolojisi

Kurum

Ege University Faculty of Fisheries

Yayınlar

0

599

0

2410

Sazan pulu (Cyprinus carpio) kullanılarak elde edilen jelatin ve ticari dana ve domuz derisi jelatinlerinin kıyaslanması
Yazarlar: Mehmet Tolga Dinçer , Ömer Alper Erdem , Hülya Kalkan, Mehmet Çağıl Üçok
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.4.05
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3541

0

3541

0

3108

EFFECTS OF FIBERS ON THE QUALITY OF FISH PATTIES STORED AT (0-4ºC)
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15020
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3196

0

3196

EGE DENİZİ VE KARADENİZ'DE KÜLTÜRE EDİLMİŞ LEVREĞİN KALİTE PARAMETRELERİNİN KIYASLANMASI
Yazarlar: Tolga Dinçer , Aslı Cadun, Kutsal Gamsız
Yayın Bilgisi: 2011 , Aquatic Sciences and Engineering
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2652

0

2652

Yayınlar

6

0

2410

Sazan pulu (Cyprinus carpio) kullanılarak elde edilen jelatin ve ticari dana ve domuz derisi jelatinlerinin kıyaslanması
Yazarlar: Mehmet Tolga Dinçer , Ömer Alper Erdem , Hülya Kalkan, Mehmet Çağıl Üçok
Yayın Bilgisi: 2016 , Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2016.33.4.05
ATIF 4 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3541

4

0

3541

2

0

3108

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.