Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aslı Cadun
Prof. Dr.
EGE UNIVERSITY
Yayın
2
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
2
2
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)
Kurum
EGE UNIVERSITY
Yayınlar
Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) ve adaçayı (Salvia officinalis L.)’nın levrek (Dicentrarchus labrax L.) filetoları üzerindeki antioksidan, antimikrobiyal ve duyusal etkileri
Yazarlar: Can Altınelataman,
Duygu Kışla
,
Berna Kılınç
, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Aslı Cadun Yünlü
,
Tolga Dinçer
,
Ufuk Çelik
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.3.01
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3108
0
FAVORİ
3108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
EFFECTS OF FIBERS ON THE QUALITY OF FISH PATTIES STORED AT (0-4ºC)
Yazarlar:
Aslı Cadun
,
Şükran Çaklı
,
Duygu Kışla
,
Tolga Dinçer
, Ömer Alper Erdem
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15020
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3196
0
FAVORİ
3196
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Su Ürünleri Dergisi
Hakemlik
Acta Aquatica Turcica
Su Ürünleri Dergisi
Yayınlar
Biberiye (Rosmarinus officinalis L.) ve adaçayı (Salvia officinalis L.)’nın levrek (Dicentrarchus labrax L.) filetoları üzerindeki antioksidan, antimikrobiyal ve duyusal etkileri
Yazarlar: Can Altınelataman,
Duygu Kışla
,
Berna Kılınç
, Evren Burcu Şen Yılmaz,
Aslı Cadun Yünlü
,
Tolga Dinçer
,
Ufuk Çelik
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.2015.32.3.01
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3108
2
ATIF
0
FAVORİ
3108
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat