Aslı Cadun profil resmi
Aslı Cadun Prof. Dr. EGE UNIVERSITY
Yayın 2 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 2
2 Yayın
5 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Avlanma Sonrası Balıkçılık Teknolojileri (Ulaşım dahil)

Kurum

EGE UNIVERSITY

Yayınlar

0

3108

EFFECTS OF FIBERS ON THE QUALITY OF FISH PATTIES STORED AT (0-4ºC)
Yayın Bilgisi: 2015 , Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS15020
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3196

0

3196

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

2

0

3108

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.