avatar
Tuğba Demir Doç. Dr. SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 16 CrossRef Atıf 21 TR Dizin Atıf 30
7 Yayın
16 Hakemlik
21 CrossRef Atıf
30 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Veteriner Gıda Hijyeni ve Teknolojisi

Kurum

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

8

1

2192

NAR KABUĞUNDAN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE SAHİP FENOLİK BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd18081
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2637

0

1

2637

Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara , Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
ATIF 13 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5438

13

1

5438

0

1

699

Fitokimyasalların Antiviral Etkileri
DOI: 10.29130/dubited.892487
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1356

0

1

1356

Yayınlar

Açık ve Ambalajlı Dondurmalarda Aflatoksin M1 Varlığının Araştırılması
DOI: 10.51754/cusbed.1326151
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 493

0

493

1

463

Fitokimyasalların Antiviral Etkileri
DOI: 10.29130/dubited.892487
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1356

1

1356

1

699

NAR KABUĞUNDAN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE SAHİP FENOLİK BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd18081
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2637

1

2637

Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara , Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5438

1

5438

1

2192

Yayınlar

Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara , Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
ATIF 13 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5438

13

1

5438

8

1

2192

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.