Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özlem Akpinar
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
11
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
23
11
Yayın
1
Hakemlik
23
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Kurum
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
KOMAGATAEİBACTER HANSENİİ GA2016 İLE BAKTERİYEL SELÜLOZ ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2580
0
ATIF
1
FAVORİ
2580
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NAR KABUĞUNDAN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE SAHİP FENOLİK BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpınar
, Haki Kara, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd18081
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2516
0
ATIF
1
FAVORİ
2516
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpınar
,
Haki Kara
, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
ATIF
13
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5023
13
ATIF
1
FAVORİ
5023
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fitokimyasalların Antiviral Etkileri
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpinar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.892487
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1250
0
ATIF
1
FAVORİ
1250
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tahıl ve pseudotahıllar’da diyet lifi ve sağlık üzerine etkileri
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Özlem Akpinar
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.1067566
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1708
0
ATIF
1
FAVORİ
1708
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Tahıl ve pseudotahıllar’da diyet lifi ve sağlık üzerine etkileri
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Özlem Akpinar
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.1067566
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1708
1
FAVORİ
1708
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Özlem Akpinar
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
844
0
FAVORİ
844
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fitokimyasalların Antiviral Etkileri
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpinar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.892487
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1250
1
FAVORİ
1250
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve Sebze Kabuklarının Fitokimyasal ve Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.542458
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6079
0
FAVORİ
6079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
NAR KABUĞUNDAN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE SAHİP FENOLİK BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpınar
, Haki Kara, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd18081
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2516
1
FAVORİ
2516
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpınar
,
Haki Kara
, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5023
1
FAVORİ
5023
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyel Selülozların Üretimi ve Özellikleri ile Gıda ve Gıda Dışı Uygulamalarda Kullanımı
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449633
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10801
0
FAVORİ
10801
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tütün Saplarından Kombine Otohidroliz ve Enzimatik Hidroliz ile Ksiloz Üretimi
Yazarlar: Fatmagül Halıcı Demir,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415613
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1742
0
FAVORİ
1742
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOMAGATAEİBACTER HANSENİİ GA2016 İLE BAKTERİYEL SELÜLOZ ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2580
1
FAVORİ
2580
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turunçgil Kabuklarının Biyoaktif Bileşenleri ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14269
0
FAVORİ
14269
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turunçgil Kabuklarından Elde Edilen Pektinlerin Karakterizasyonu ve Karşılaştırılması
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.304274
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9696
0
FAVORİ
9696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Anadolu Üniversitesi Bilim Ve Teknoloji Dergisi A - Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik
Yayınlar
FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Ali Cingöz
,
Özlem Akpinar
,
Abdulvahit Sayaslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
844
2
ATIF
0
FAVORİ
844
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve Sebze Kabuklarının Fitokimyasal ve Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.542458
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6079
1
ATIF
0
FAVORİ
6079
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar:
Tuğba Demir
,
Özlem Akpınar
,
Haki Kara
, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
ATIF
13
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5023
13
ATIF
1
FAVORİ
5023
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyel Selülozların Üretimi ve Özellikleri ile Gıda ve Gıda Dışı Uygulamalarda Kullanımı
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449633
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10801
3
ATIF
0
FAVORİ
10801
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tütün Saplarından Kombine Otohidroliz ve Enzimatik Hidroliz ile Ksiloz Üretimi
Yazarlar: Fatmagül Halıcı Demir,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415613
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1742
1
ATIF
0
FAVORİ
1742
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turunçgil Kabuklarından Elde Edilen Pektinlerin Karakterizasyonu ve Karşılaştırılması
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.304274
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9696
3
ATIF
0
FAVORİ
9696
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat