Özlem Akpinar profil resmi
Özlem Akpinar TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın 11 Hakemlik 1 CrossRef Atıf 23
11 Yayın
1 Hakemlik
23 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği

Kurum

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

KOMAGATAEİBACTER HANSENİİ GA2016 İLE BAKTERİYEL SELÜLOZ ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
Yayın Bilgisi: 2017 , Gıda
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2680

0

1

2680

NAR KABUĞUNDAN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE SAHİP FENOLİK BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd18081
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2637

0

1

2637

Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara , Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
ATIF 13 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5438

13

1

5438

Fitokimyasalların Antiviral Etkileri
DOI: 10.29130/dubited.892487
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1356

0

1

1356

Tahıl ve pseudotahıllar’da diyet lifi ve sağlık üzerine etkileri
DOI: 10.17714/gumusfenbil.1067566
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1882

0

1

1882

Yayınlar

1

1882

FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 914

0

914

Fitokimyasalların Antiviral Etkileri
DOI: 10.29130/dubited.892487
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1356

1

1356

0

6442

NAR KABUĞUNDAN ANTİMİKROBİYAL VE ANTİOKSİDAN AKTİVİTEYE SAHİP FENOLİK BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYON KOŞULLARININ OPTİMİZASYONU
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara, Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.gd18081
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2637

1

2637

Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara , Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5438

1

5438

Bakteriyel Selülozların Üretimi ve Özellikleri ile Gıda ve Gıda Dışı Uygulamalarda Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449633
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11329

0

11329

Tütün Saplarından Kombine Otohidroliz ve Enzimatik Hidroliz ile Ksiloz Üretimi
Yazarlar: Fatmagül Halıcı Demir, Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415613
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1820

0

1820

1

2680

0

14716

Turunçgil Kabuklarından Elde Edilen Pektinlerin Karakterizasyonu ve Karşılaştırılması
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.304274
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10117

0

10117

Yayınlar

FARKLI KEPEK FRAKSİYONLARININ EKMEK KALİTESİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22019
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 914

2

0

914

Meyve ve Sebze Kabuklarının Fitokimyasal ve Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.542458
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6442

1

0

6442

Nar (Punica granatum L.) Kabuğunun İn Vitro Antidiyabetik, Antienflamatuar, Sitotoksik, Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi
Yazarlar: Tuğba Demir , Özlem Akpınar , Haki Kara , Hüseyin Güngör
Yayın Bilgisi: 2019 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.544647
ATIF 13 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5438

13

1

5438

Bakteriyel Selülozların Üretimi ve Özellikleri ile Gıda ve Gıda Dışı Uygulamalarda Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449633
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 11329

3

0

11329

Tütün Saplarından Kombine Otohidroliz ve Enzimatik Hidroliz ile Ksiloz Üretimi
Yazarlar: Fatmagül Halıcı Demir, Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415613
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1820

1

0

1820

Turunçgil Kabuklarından Elde Edilen Pektinlerin Karakterizasyonu ve Karşılaştırılması
Yayın Bilgisi: 2017 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.304274
ATIF 3 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 10117

3

0

10117

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.