Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Melih Güzel
Dr. Öğr. Üyesi
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
21
6
Yayın
1
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
21
TR Dizin Atıf
0000-0001-5374-8838
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
KOMAGATAEİBACTER HANSENİİ GA2016 İLE BAKTERİYEL SELÜLOZ ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2581
0
ATIF
1
FAVORİ
2581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Geleneksel yöntemle üretilen 15 farklı meyve sirkesinin toplam fenolik, flavonoid ve monomerik antosiyanin içerikleri ve antioksidan özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Melih Güzel
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1442055
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
200
0
FAVORİ
200
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Meyve ve Sebze Kabuklarının Fitokimyasal ve Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.542458
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6095
0
FAVORİ
6095
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyel Selülozların Üretimi ve Özellikleri ile Gıda ve Gıda Dışı Uygulamalarda Kullanımı
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449633
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10841
0
FAVORİ
10841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOMAGATAEİBACTER HANSENİİ GA2016 İLE BAKTERİYEL SELÜLOZ ÜRETİMİ VE KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2581
1
FAVORİ
2581
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turunçgil Kabuklarının Biyoaktif Bileşenleri ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
14285
0
FAVORİ
14285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turunçgil Kabuklarından Elde Edilen Pektinlerin Karakterizasyonu ve Karşılaştırılması
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.304274
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9710
0
FAVORİ
9710
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Yayınlar
Meyve ve Sebze Kabuklarının Fitokimyasal ve Antioksidan Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17714/gumusfenbil.542458
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6095
1
ATIF
0
FAVORİ
6095
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bakteriyel Selülozların Üretimi ve Özellikleri ile Gıda ve Gıda Dışı Uygulamalarda Kullanımı
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.449633
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
10841
3
ATIF
0
FAVORİ
10841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Turunçgil Kabuklarından Elde Edilen Pektinlerin Karakterizasyonu ve Karşılaştırılması
Yazarlar:
Melih Güzel
,
Özlem Akpınar
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.304274
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
9710
3
ATIF
0
FAVORİ
9710
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat