Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Deren Tahmas Kahyaoğlu
Doç. Dr.
KASTAMONU UNIVERSITY
Yayın
9
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
9
TR Dizin Atıf
4
9
Yayın
10
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0001-5863-1452
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Süt Teknolojisi
Kurum
KASTAMONU UNIVERSITY
Yayınlar
Kastamonu'da yetişen lavantadan elde edilen uçucu yağın kimyasal bileşimi
Yazarlar:
Deren Tahmas Kahyaoğlu
,
Mürüvvet Begüm Özen
,
Hilal Yıldız
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Türkiye Ormancılık Dergisi
DOI: 10.18182/tjf.1382213
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
660
0
FAVORİ
660
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğadan Gelen Şifa: Adaptojenlere Genel Bir Bakış
Yazarlar:
Deren Tahmas Kahyaoğlu
,
Mürüvvet Begüm Özen
,
Hilal Yıldız
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
DOI: 10.24011/barofd.1382820
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1181
0
FAVORİ
1181
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A study on the investigation of some properties of cheeses supplied from Kastamonu local markets
Yazarlar: Mehmet Yılmaz, Erdinç Çelik,
Deren Tahmas Kahyaoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1378580
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
298
0
FAVORİ
298
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ardahan Göbek Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik, Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
Songül Çakmakçı
,
Deren Tahmas Kahyaoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.1201905
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
531
0
FAVORİ
531
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kastamonu’da Yetiştirilen Ala Erik ile Ala Erikten Elde Edilen Üryani Eriğinin Toplam Antioksidan Aktivite, Toplam Fenolik Bileşik ve Toplam Flavonoid Madde İçeriklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Deren Tahmas Kahyaoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.886998
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
974
0
FAVORİ
974
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kastamonu ilinin merkez köylerinde üretilen tereyağlarının bazı mikrobiyolojik ve fizikokimyasal özelliklerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Deren Tahmas Kahyaoğlu
,
Gizem Musaoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.37908/mkutbd.1036674
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1020
0
FAVORİ
1020
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kastamonu’da Tüketilen Ticari Ayranların Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Betül Hilal Dinç
,
Deren Tahmas Kahyaoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.794707
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1084
0
FAVORİ
1084
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sarımsak Dişinin Antioksidan Aktivitesinin Sarımsak Kabuğu ve Sapı ile Karşılaştırılması: Sarımsak Tarımsal Atıklarının Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Deren Tahmas Kahyaoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.884541
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1215
0
FAVORİ
1215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE IMPORTANCE OF MYCOTOXINS IN DAIRY PRODUCTS
Yazarlar:
Deren Tahmas Kahyaoğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
The Turkish Journal Of Occupational / Environmental Medicine and Safety
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
301
0
FAVORİ
301
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bartın Orman Fakültesi Dergisi
European Food Science and Engineering
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
The Turkish Journal Of Occupational / Environmental Medicine and Safety
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Türkiye Ormancılık Dergisi
Hakemlik
Alinteri Journal of Agriculture Science
Black Sea Journal of Agriculture
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
European Food Science and Engineering
Journal of Agricultural Production
Sağlık Akademisi Kastamonu
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
Yayınlar
Ardahan Göbek Kaşar Peynirinin Mikrobiyolojik, Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
Songül Çakmakçı
,
Deren Tahmas Kahyaoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.1201905
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
531
2
ATIF
0
FAVORİ
531
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kastamonu’da Tüketilen Ticari Ayranların Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin İncelenmesi
Yazarlar:
Betül Hilal Dinç
,
Deren Tahmas Kahyaoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.19113/sdufenbed.794707
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1084
2
ATIF
0
FAVORİ
1084
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sarımsak Dişinin Antioksidan Aktivitesinin Sarımsak Kabuğu ve Sapı ile Karşılaştırılması: Sarımsak Tarımsal Atıklarının Kullanım Potansiyelinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Deren Tahmas Kahyaoğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turkish Journal of Agricultural and Natural Sciences
DOI: 10.30910/turkjans.884541
ATIF
5
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1215
5
ATIF
0
FAVORİ
1215
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat