Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Eda Nurko
Yüksek Lisans
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Geleceğin Gıdaları İçin Mikroalgler: Spirulina sp. ve Chlorella sp.
Yazarlar:
Eda Nurko
,
Emine Nakilcioğlu
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.1146266
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1274
0
FAVORİ
1274
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA ENDÜSTRİSİNDE SİMBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE PARAPROBİYOTİKLER
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu
,
Eda Nurko
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22089
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1469
0
FAVORİ
1469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KOVANDAKİ GİZLİ MUCİZE: ARI POLENİ VE ARI EKMEĞİ İLE GIDALARIN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu-taş
,
Eda Nurko
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22044
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1469
0
FAVORİ
1469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
GIDA ENDÜSTRİSİNDE SİMBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE PARAPROBİYOTİKLER
Yazarlar:
Emine Nakilcioğlu
,
Eda Nurko
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22089
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1469
1
ATIF
0
FAVORİ
1469
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat