Emine Nakilcioğlu profil resmi
Emine Nakilcioğlu Doç. Dr. EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın 16 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 18 TR Dizin Atıf 17
16 Yayın
0 Hakemlik
18 CrossRef Atıf
17 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi

Kurum

EGE ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Sürdürülebilir Beslenme Kapsamında Yenilebilir Böcekler
DOI: 10.35193/bseufbd.1163805
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5064

0

2

5064

İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1698

3

1

1698

0

1

2081

Yayınlar

ALTERNATİF PROTEİN KAYNAĞI OLARAK YENİLEBİLİR BÖCEKLER VE TÜKETİCİ KABULÜ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24023
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 443

0

443

0

324

Geleceğin Alternatif Protein Kaynakları: Bitkiler
DOI: 10.29130/dubited.1215815
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2018

0

2018

0

710

0

1591

GIDA ENDÜSTRİSİNDE SİMBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE PARAPROBİYOTİKLER
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22089
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1699

0

1699

Sürdürülebilir Beslenme Kapsamında Yenilebilir Böcekler
DOI: 10.35193/bseufbd.1163805
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 5064

2

5064

KOVANDAKİ GİZLİ MUCİZE: ARI POLENİ VE ARI EKMEĞİ İLE GIDALARIN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22044
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1703

0

1703

1

2081

İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1698

1

1698

0

1849

0

4859

Biochemical Characterization of Fig (Ficus carica L.) Seeds
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.398268
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3390

0

3390

0

14984

Colour Change Kinetics of the Inner and Outer Surface of Brussels Sprouts during Microwave Drying Process
Yazarlar: Emine Nakilcioğlu-taş , Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.337966
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 475

0

475

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

ALTERNATİF PROTEİN KAYNAĞI OLARAK YENİLEBİLİR BÖCEKLER VE TÜKETİCİ KABULÜ
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24023
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 443

1

0

443

Geleceğin Alternatif Protein Kaynakları: Bitkiler
DOI: 10.29130/dubited.1215815
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2018

1

0

2018

GIDA ENDÜSTRİSİNDE SİMBİYOTİKLER, POSTBİYOTİKLER VE PARAPROBİYOTİKLER
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22089
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1699

1

0

1699

KOVANDAKİ GİZLİ MUCİZE: ARI POLENİ VE ARI EKMEĞİ İLE GIDALARIN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22044
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1703

1

0

1703

İn Vitro Etin Üretimi ve Besleyici Değeri
DOI: 10.33484/sinopfbd.935965
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1698

3

1

1698

3

0

1849

Biochemical Characterization of Fig (Ficus carica L.) Seeds
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.398268
ATIF 5 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3390

5

0

3390

18 YAŞ ALTI İLE 18 YAŞ VE ÜSTÜ BİREYLERİN ENERJİ İÇECEĞİ TÜKETİMİ EĞİLİMLERİNİN BELİRLENMESİ: İZMİR İLİ ÖRNEĞİ
Yazarlar: Emine Nakilcioğlu-taş , Furkan Ediz Hacıhasanoğlu, Semih Ötleş
DOI: 10.28948/ngumuh.516838
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 14984

2

0

14984

Colour Change Kinetics of the Inner and Outer Surface of Brussels Sprouts during Microwave Drying Process
Yazarlar: Emine Nakilcioğlu-taş , Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2018 , Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.15832/ankutbd.337966
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 475

1

0

475

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.