Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Semih Ötleş
Prof. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın
6
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
6
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
ENDÜSTRİ İÇİN KESTİRİMCİ BAKIM
Yazarlar:
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13886
0
ATIF
1
FAVORİ
13886
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Farklı Gıda Gruplarında Pirolizidin Alkaloidlerin Varlığı ve Yasal Regülasyonların İncelenmesi
Yazarlar:
Hazal Gül
,
Emine Nakilcioğlu
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1373577
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
204
0
FAVORİ
204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Interactions of Native and Denatured Whey Proteins with Caseins and Polysaccharides
Yazarlar:
Alev Emine İnce Coşkun
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.28979/comufbed.622391
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
611
0
FAVORİ
611
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
pH-Dependent Behavior and Stability of Protein-Based Particles in Aqueous Media
Yazarlar:
Alev Emine İnce Coşkun
,
Özgül Özdestan Ocak
, Buğra Ocak,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
744
0
FAVORİ
744
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ENDÜSTRİ İÇİN KESTİRİMCİ BAKIM
Yazarlar:
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
13886
1
FAVORİ
13886
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Peyniraltı Suyunun Fraksiyonlarına Ayrılmasında Bütünleşik Membran İşlemlerinin Uygulanabilirliği
Yazarlar: İrem Özdemir, Esra Altıok, Dilek Selvi Gökkaya,
Semih Ötleş
,
Nalan Kabay
, Mithat Yüksel
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505499
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2894
0
FAVORİ
2894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Düzeylerde Kefir Kullanımının Simidin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ahmet Şentürk
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.299983
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1823
0
FAVORİ
1823
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Peyniraltı Suyunun Fraksiyonlarına Ayrılmasında Bütünleşik Membran İşlemlerinin Uygulanabilirliği
Yazarlar: İrem Özdemir, Esra Altıok, Dilek Selvi Gökkaya,
Semih Ötleş
,
Nalan Kabay
, Mithat Yüksel
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.505499
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2894
1
ATIF
0
FAVORİ
2894
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Düzeylerde Kefir Kullanımının Simidin Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ahmet Şentürk
,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.299983
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1823
2
ATIF
0
FAVORİ
1823
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat