Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Özgül Özdestan Ocak
Prof. Dr.
Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
7
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
10
7
Yayın
4
Hakemlik
10
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Kurum
Ege Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayınlar
Kekik Esansiyel Yağı İçeren Sodyum Aljinat Filmlerinin Fizikokimyasal ve Mekanik Özellikleri
Yazarlar:
Cansu Torol
,
Özgül Özdestan Ocak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1439609
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
129
0
FAVORİ
129
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
pH-Dependent Behavior and Stability of Protein-Based Particles in Aqueous Media
Yazarlar:
Alev Emine İnce Coşkun
,
Özgül Özdestan Ocak
, Buğra Ocak,
Semih Ötleş
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
773
0
FAVORİ
773
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Doğal Antioksidanların Et ve Et Ürünlerinde Heterosiklik Aromatik Amin Oluşumu Üzerine Etkileri
Yazarlar: Beyza Erdoğan,
Özgül Özdestan Ocak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1765
0
FAVORİ
1765
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda sanayiinde kullanılan uçucu yağların mikroenkapsülasyon uygulamaları
Yazarlar: Sevi Bosnalı,
Özgül Özdestan Ocak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3705
0
FAVORİ
3705
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda sistemlerinde etil laurol arjinat’ın antimikrobiyal aktivitesi, etki mekanizması ve kullanım potansiyeli
Yazarlar: Bahar Demircan,
Özgül Özdestan Ocak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
897
0
FAVORİ
897
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda Aflatoksin Düzeylerinin Belirlenmesinde Kullanılan Analiz Yöntemleri
Yazarlar:
Merve Açu
,
Özgül Özdestan Ocak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.33484/sinopfbd.537820
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12206
0
FAVORİ
12206
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Katkı Maddelerinin Yenilebilir Film ve Kaplamalar Kullanılarak Taşınmasının Günümüzde ve Gelecekteki Uygulama Potansiyeli
Yazarlar: Bahar Demircan,
Özgül Özdestan Ocak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.33484/sinopfbd.524412
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3060
0
FAVORİ
3060
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Celal Bayar Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Çukurova Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Gıda
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Gıdalarda Aflatoksin Düzeylerinin Belirlenmesinde Kullanılan Analiz Yöntemleri
Yazarlar:
Merve Açu
,
Özgül Özdestan Ocak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.33484/sinopfbd.537820
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
12206
6
ATIF
0
FAVORİ
12206
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Katkı Maddelerinin Yenilebilir Film ve Kaplamalar Kullanılarak Taşınmasının Günümüzde ve Gelecekteki Uygulama Potansiyeli
Yazarlar: Bahar Demircan,
Özgül Özdestan Ocak
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.33484/sinopfbd.524412
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3060
4
ATIF
0
FAVORİ
3060
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat