Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Eda Demirok Soncu
Doç. Dr.
ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.
Yayın
1
Hakemlik
4
TR Dizin Atıf
3
1
Yayın
4
Hakemlik
3
TR Dizin Atıf
0000-0003-0997-5835
37116674700
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Sürdürülebilirliği
Gıda Teknolojileri
Kurum
ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.
Yayınlar
GLUTENSİZ NUGGETLARDA LİPOLİTİK DEĞİŞİMLER ÜZERİNE DONMUŞ DEPOLAMANIN ETKİSİ
Yazarlar: Esra Davarcıoğlu,
Eda Demirok Soncu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20100
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
739
0
FAVORİ
739
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Editörlük
Gıda
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Gıda
Hakemlik
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat