Dergi Kurulları

Baş Editör

Doç. Dr. Hakan ERİNÇ NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Türkiye

Yağ Bilimi ve Teknolojisi, Nanolifler, Emülgatörler, Kolloit sistemler, Tekstürel ve reolojik özellikler

Kolloit ve Yüzey Kimyası, Nanomalzemeler, Nanoteknoloji (Diğer), Yağ Teknolojisi

Editörler Kurulu

Prof. Dr. A. Kadir HALKMAN Bir kuruma bağlı değildir
Bakteriyoloji, Mikoloji
Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Gıda Bilimleri, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Sürdürülebilirliği, Tarımda Enzim ve Mikrobiyal Biyoteknoloji
Prof. Dr. Ayşe AVCI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Biyoişlem, Biyoüretim ve Biyoürünler, Biyokataliz ve Enzim Teknolojisi, Endüstriyel Biyoteknolojik Tanılama, Nanobiyoteknoloji, Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi
Doç. Dr. Eda DEMİROK SONCU ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.
Et Teknolojisi, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Sürdürülebilirliği, Gıda Teknolojileri
Doç. Dr. Mehmet TORUN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Gıda Mühendisliği, Temel Gıda İşlemleri
Doç. Dr. Furkan Türker SARICAOĞLU BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği, Et Teknolojisi
Doç. Dr. Kevser KAHRAMAN Abdullah Gül Üniversitesi
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Teknolojileri, Hububat Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Şükran KULEAŞAN Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Yağ Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Sinan ÇOLAKOĞLU Kahramanmaraş Sürçü İmam Üniversitesi
Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Hububat Teknolojisi, Yağ Teknolojisi
Doç. İlkem DEMİRKESEN MERT Tarım ve Orman Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü
Gıda Mühendisliği, Fermantasyon Teknolojisi, Hububat Teknolojisi, Temel Gıda İşlemleri, Gıda Bilimleri (Diğer)
Dr. Esen EYİLER KAYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Bilimleri
Dr. Öğr. Üyesi Merve Sılanur YILMAZ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Kurutma Teknolojileri, Temel Gıda İşlemleri
Dr. Öğr. Üyesi Furkan AYDIN AKSARAY ÜNİVERSİTESİ
Moleküler Genetik, Mikrobiyal Genetik, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri
Dr. Öğretim Görevlisi Kutlu ÇEVİK KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ
Gıda Teknolojileri, Yağ Teknolojisi
Dr. Arş. Gör. Betül OSKAYBAŞ EMLEK NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Gıda Bilimleri, Hububat Teknolojisi
Son Güncelleme Zamanı: 15.01.2025 13:49:21

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/