Dergi Kurulları

Baş Editör

Doç. Dr. Hakan ERİNÇ NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Türkiye
Nanoteknoloji (Diğer), Yağ Teknolojisi

Editörler Kurulu

Prof. Dr. A. Kadir HALKMAN Bir kuruma bağlı değildir
Bakteriyoloji, Mikoloji
Prof. Dr. İbrahim ÇAKIR Bolu Abant İzzet baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Gıda Bilimleri, Gıda Biyoteknolojisi, Gıda Güvenliği, İzlenebilirliği, Sertifikasyonu ve Özgünlüğü, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Sürdürülebilirliği, Tarımda Enzim ve Mikrobiyal Biyoteknoloji
Prof. Dr. Ayşe AVCI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ PR.
Biyoişlem, Biyoüretim ve Biyoürünler, Biyokataliz ve Enzim Teknolojisi, Endüstriyel Biyoteknolojik Tanılama, Nanobiyoteknoloji, Fermantasyon Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi
Doç. Dr. Eda DEMİROK SONCU ANKARA UNIVERSITY, FACULTY OF ENGINEERING, DEPARTMENT OF FOOD ENGINEERING, FOOD ENGINEERING PR.
Et Teknolojisi, Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme, Gıda Sürdürülebilirliği, Gıda Teknolojileri
Doç. Dr. Mehmet TORUN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Gıda Mühendisliği, Temel Gıda İşlemleri
Doç. Dr. Furkan Türker SARICAOĞLU BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Gıda Mühendisliği, Et Teknolojisi
Kevser KAHRAMAN ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ
Nanoteknoloji, Nanomalzemeler, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Gıda Teknolojileri, Hububat Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Şükran KULEAŞAN Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Yağ Teknolojisi
Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Sinan ÇOLAKOĞLU Kahramanmaraş Sürçü İmam Üniversitesi
Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi, Hububat Teknolojisi, Yağ Teknolojisi
Dr. İlkem DEMİRKESEN Bir kuruma bağlı değildir
Gıda Mühendisliği
Dr. Esen EYİLER KAYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
Gıda Bilimleri
Dr. Öğr. Üyesi Merve Sılanur YILMAZ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Kurutma Teknolojileri, Temel Gıda İşlemleri
Dr. Öğretim Görevlisi Kutlu ÇEVİK Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi
Gıda Teknolojileri, Yağ Teknolojisi
Dr. Arş. Gör. Furkan AYDIN AKSARAY ÜNİVERSİTESİ
Moleküler Genetik, Mikrobiyal Genetik, Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri

Uluslararası Yayın Kurulu

Artık, Nevzat; Ankara Üniversitesi, Türkiye


Baysal, Taner; Ege Üniversitesi, Türkiye


Boyacı, İsmail Hakkı; Hacettepe Üniversitesi, Türkiye


Certel, Muharrem; Akdeniz Üniversitesi, Türkiye


Draughon, Ann; Tennessee Üniversitesi, Amerika Birleşik Devletleri


El Soda, Morsi; University of Alexandria, Mısır


Fogliano,Vincenzo; University of Napoli Federico II, İtalya


Ghosh, Bikash C; National Dairy Research Institute, Hindistan


Gollop, Natan; The Volcani Center, ARO, İsrail


Gökmen, Vural; Hacettepe Üniversitesi, Türkiye


Griffiths, Mansel; University of Guelph, Kanada


Göğüş, Fahrettin; Gaziantep Üniversitesi, Türkiye


Gümüşkesen, Aytaç Saygın; Ege Üniversitesi, Türkiye


Güven, Mehmet; Çukurova Üniversitesi, Türkiye


Heperkan, Z. Dilek; İstanbul Aydın Üniversitesi, Türkiye


Ho, Chi-Tang; The State University of New Jersey, Amerika Birleşik Devletleri


Kaya, Mükerrem; Atatürk Üniversitesi, Türkiye


Kaymak-Ertekin, Figen; Ege Üniversitesi, Türkiye


Köksel, Hamit; İstinye Üniversitesi, Türkiye


Morales, Francisco; J. CSIC Institutodel Frío, İspanya


Mujtaba, Mustafa; G. Florida Gulf Coast Üniversitesi, Amerika Birleşik Devletleri


Özilgen, Mustafa; Yeditepe Üniversitesi, Türkiye


Paalme, Toomas; Tallinn University of Technology, Estonya


Parlar, Harun; Technical University of Munich, Almanya


Raspor, Peter; University of Ljubljana, Slovenya


Rezessy-Szabo, Judit M.; Corvinus University of Budapest, Macaristan


Şahin, Serpil; Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Türkiye


Üstünol, Zeynep; Michigan State Üniversitesi, Amerika Birleşik Devletleri


Yetişemiyen, Atila; Ankara Üniversitesi, Türkiye

Son Güncelleme Zamanı: 30.10.2024 21:35:32

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/