Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
A. Kadir Halkman
Prof. Dr.
Bir kuruma bağlı değildir
Yayın
6
Hakemlik
137
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
4
6
Yayın
137
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0001-9987-0732
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Bakteriyoloji
Mikoloji
Kurum
Bir kuruma bağlı değildir
Yayınlar
ÇEŞİTLİ BİTKİSEL EKSTRAKTLAR VE KOMBİNASYONLARININ KÖFTEDE ANTİMİKROBİYEL ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Gülten Kolcuoğlu
,
A. Kadir Halkman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21084
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
806
0
FAVORİ
806
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA PATOJENLERİNİN BİYOKONTROLÜNDE BAKTERİYOFAJ UYGULAMALARI
Yazarlar:
Merve Akpınar
,
A. Kadir Halkman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19133
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2073
0
FAVORİ
2073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CAN ACID ADAPTATION OF Listeria monocytogenes INCREASE SURVIVAL IN SUCUK (A TURKISH DRY-FERMENTED SAUSAGE)?
Yazarlar:
Fatma Öztürk
,
Abdulkadir Halkman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH19024
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1976
0
FAVORİ
1976
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇEŞİTLİ BESİYERLERİNİN BACILLUS CEREUS SPORLANMASINDAKİ ETKİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Gizem Özlük Çilak
,
Kadir Halkman
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18016
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2532
0
FAVORİ
2532
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SALMONELLA, YOĞURT BAKTERİLERİNİN GELİŞİMİNİ ETKİLEYEBİLİR Mİ?
Yazarlar:
A. Kadir Halkman
, Derya Savran
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1842
0
FAVORİ
1842
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GIDA MADDELERİNDE SALMONELLA ARANMASINDA LAKTOZ BROTH VE TAMPONLANMIŞ PEPTONLU SU İLE ÖNZENGİNLEŞTİRME SÜRESİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar: Hilal Selamoğlu,
A. Kadir Halkman
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3655
0
FAVORİ
3655
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Editörlük
Gıda
Teknik Editör , Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu , Yayın Editörü
Kurul Üyeliği
Gıda
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
GIDA PATOJENLERİNİN BİYOKONTROLÜNDE BAKTERİYOFAJ UYGULAMALARI
Yazarlar:
Merve Akpınar
,
A. Kadir Halkman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19133
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2073
1
ATIF
0
FAVORİ
2073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇEŞİTLİ BESİYERLERİNİN BACILLUS CEREUS SPORLANMASINDAKİ ETKİSİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Gizem Özlük Çilak
,
Kadir Halkman
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18016
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2532
1
ATIF
0
FAVORİ
2532
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat