Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Furkan Aydın
Dr. Arş. Gör.
AKSARAY ÜNİVERSİTESİ
Yayın
3
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
13
3
Yayın
6
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
13
TR Dizin Atıf
0000-0003-2924-5434
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Moleküler Genetik
Mikrobiyal Genetik
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
AKSARAY ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
FERMENTE SALAMURA OTLARDAN İZOLE EDİLEN MAYALARIN ENZİMATİK KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Erkan Güneş,
Furkan Aydın
,
İbrahim Çakır
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21088
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
548
0
FAVORİ
548
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AKSARAY İLİNDE SATIŞA SUNULAN TULUM PEYNİRLERİNDEN İZOLE EDİLEN ENTEROKOKLARIN ANTİBİYOTİK DİRENÇLİLİKLERİ İLE HEMOLİTİK AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Şule Ayhan
,
Halil İbrahim Kahve
,
Furkan Aydın
,
Mustafa Ardıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20068
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
710
0
FAVORİ
710
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI İLLERDEN TOPLANAN SIKMA PEYNİRLERİNİN MİKROBİYOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Furkan Aydın
,
Mustafa Ardıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19088
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
0
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Editörlük
Gıda
Alan Editörü , Teknik Editör , Editör
Kurul Üyeliği
Gıda
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
FERMENTE SALAMURA OTLARDAN İZOLE EDİLEN MAYALARIN ENZİMATİK KARAKTERİZASYONU
Yazarlar: Erkan Güneş,
Furkan Aydın
,
İbrahim Çakır
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21088
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
548
3
ATIF
0
FAVORİ
548
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
AKSARAY İLİNDE SATIŞA SUNULAN TULUM PEYNİRLERİNDEN İZOLE EDİLEN ENTEROKOKLARIN ANTİBİYOTİK DİRENÇLİLİKLERİ İLE HEMOLİTİK AKTİVİTELERİNİN BELİRLENMESİ
Yazarlar:
Şule Ayhan
,
Halil İbrahim Kahve
,
Furkan Aydın
,
Mustafa Ardıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20068
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
710
1
ATIF
0
FAVORİ
710
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI İLLERDEN TOPLANAN SIKMA PEYNİRLERİNİN MİKROBİYOLOJİK VE KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Furkan Aydın
,
Mustafa Ardıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19088
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
1
ATIF
0
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat