avatar
Elif Feyza Topdas Doç. Dr. Atatürk Üniversitesi
Yayın 9 Hakemlik 19 CrossRef Atıf 24 TR Dizin Atıf 30
9 Yayın
19 Hakemlik
24 CrossRef Atıf
30 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Meyve-Sebze Teknolojisi Ağır metal Fitalat antioksidan

Kurum

Atatürk Üniversitesi

Popüler Yayınları

2

1

941

Yayınlar

FONKSİYONEL DONDURMA: ELMA, BAL KABAĞI VE PORTAKAL LİFİ İLE ZENGİNLEŞTİRME
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21152
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1297

0

1297

0

549

0

15032

Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Farklı Marmelat Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profilleri
Yazarlar: Memnune Şengül, Elif Feyza Topdaş , Hanife Doğan, Hüseyin Serencam
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415888
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3614

0

3614

Kayısıların Ultrases Yardımlı Ozmotik Kurutulması
Yazarlar: Elif Feyza Topdaş , Mustafa Fatih Ertugay
Yayın Bilgisi: 2013 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1349

0

1349

Yüksek Hidrostatik Basinç ve Vurgulu Elektriksel Alan İşlemlerinin Maillard Reaksiyonu Üzerine Etkisi
Yazarlar: E. Feyza Topdaş , M. Fatih Ertugay
Yayın Bilgisi: 2012 , Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1556

0

1556

Yayınlar

2

0

754

2

0

549

2

1

941

4

0

15032

Artvin İlinde Geleneksel Olarak Üretilen Farklı Marmelat Çeşitlerinin Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri, Antioksidan Aktiviteleri ve Fenolik Profilleri
Yazarlar: Memnune Şengül, Elif Feyza Topdaş , Hanife Doğan, Hüseyin Serencam
Yayın Bilgisi: 2018 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.415888
ATIF 13 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3614

13

0

3614

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.