Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Memnune Şengül
Prof.
ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın
15
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
11
15
Yayın
9
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
ZİRAAT FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Screening of the Chemical Composition and Antioxidant Activity of the Prunus salicina Pestil
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Neva Karataş
,
Melek Zor
,
Elif Feyza Topdas
,
Bilal Yilmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.829149
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
942
2
ATIF
1
FAVORİ
942
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı tatlandırıcılar ile üretilen kızılcık pestillerinin bazı fizikokimyasal özellikleri
Yazarlar:
Memnune Şengül
, Hacer Ünver
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
491
0
ATIF
1
FAVORİ
491
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İnfüze Zeytin Yaprağı Çayının Bazı Fiziksel Özellikleri ve Antioksidan Aktivitesi Üzerine İnfüzyon Sıcaklığı ve Partikül Büyüklüğünün Etkisi
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Sefa Aksoy
,
İsa Arslan Karakütük
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1441476
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
118
0
FAVORİ
118
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum İline Ait Bal Örneklerinin Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Karakterizasyonu
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Mustafa Şengül
,
Ahmet Dodoloğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: 10.5152/FSER.2023.1240824
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
240
0
FAVORİ
240
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Investigation about Various Infusion Conditions on Physical, Chemical and Antioxidant Properties of Clitoria ternatea L. Tea
Yazarlar:
Melek Zor
,
Memnune Şengül
,
İsa Arslan Karakütük
,
Sefa Aksoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1267541
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
400
0
FAVORİ
400
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Effects of Different Extraction Methods and Solvents on Antioxidant Properties of Propolis
Yazarlar:
Seda Ufuk
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Black Sea Journal of Agriculture
DOI: 10.47115/bsagriculture.1273535
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
474
0
FAVORİ
474
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Omega 3 Yağ Asitlerinin COVID-19 Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Seda Ufuk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.5152/AUAF.2022.959859
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
368
0
FAVORİ
368
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kokulu üzüm (Vitis labrusca L.) meyvesi ve ekstraktlarının dondurma üretiminde kullanım olanaklarının araştırılması
Yazarlar:
Melek Zor
,
İsa Arslan Karakütük
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
920
0
FAVORİ
920
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Therapeutic and Functional Properties of Beta-Glucan, and Its Effects on Health
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Seda Ufuk
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Eurasian Journal of Food Science and Technology
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2990
0
FAVORİ
2990
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı tatlandırıcılar ile üretilen kızılcık pestillerinin bazı fizikokimyasal özellikleri
Yazarlar:
Memnune Şengül
, Hacer Ünver
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
491
1
FAVORİ
491
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bal ve Propolisin Bazı Özellikleri ve Covid-19 Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Arzu Odunkıran
,
Memnune Şengül
,
Seda Ufuk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Apitherapy and Nature
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
482
0
FAVORİ
482
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Tekniklerinin Smilax excelsa Genç Sürgünlerinin Antioksidan Aktivitesi ve Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Muhammet Demirbaş
,
Memnune Şengül
,
İhsan Güngör Şat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.816887
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
780
0
FAVORİ
780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Edirne’de Geleneksel Olarak Üretilen Badem Ezmesinin Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Arzu Odunkıran
,
Melek Zor
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.873725
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
834
0
FAVORİ
834
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mineral Composition of Various Extracts and Essential Oil of Pickled Ferula orientalis L
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.835662
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
549
0
FAVORİ
549
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Screening of the Chemical Composition and Antioxidant Activity of the Prunus salicina Pestil
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Neva Karataş
,
Melek Zor
,
Elif Feyza Topdas
,
Bilal Yilmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.829149
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
942
1
FAVORİ
942
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ayva (Cydonia oblonga Miller) Meyvesi ile Farklı Ambalaj ve Sıcaklıklarda Depolanan Ayva Reçelinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Antioksidan Aktivitesi
Yazarlar:
Melek Zor
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.590938
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2951
0
FAVORİ
2951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Katı-Sıvı Ekstraksiyonunda Kullanılan Modern Teknikler ve Bu Teknikler Arasında Ultrason Yardımlı Ekstraksiyonun Yeri
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Elif Feyza Topdaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.466649
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15073
0
FAVORİ
15073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ATA-Gıda Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Eurasian Journal of Food Science and Technology
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Journal of Apitherapy and Nature
Hakemlik
Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Middle East Journal of Science
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Investigation about Various Infusion Conditions on Physical, Chemical and Antioxidant Properties of Clitoria ternatea L. Tea
Yazarlar:
Melek Zor
,
Memnune Şengül
,
İsa Arslan Karakütük
,
Sefa Aksoy
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.1267541
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
400
1
ATIF
0
FAVORİ
400
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Tekniklerinin Smilax excelsa Genç Sürgünlerinin Antioksidan Aktivitesi ve Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Muhammet Demirbaş
,
Memnune Şengül
,
İhsan Güngör Şat
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.816887
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
780
1
ATIF
0
FAVORİ
780
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mineral Composition of Various Extracts and Essential Oil of Pickled Ferula orientalis L
Yazarlar:
Elif Feyza Topdas
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.835662
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
549
2
ATIF
0
FAVORİ
549
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Screening of the Chemical Composition and Antioxidant Activity of the Prunus salicina Pestil
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Neva Karataş
,
Melek Zor
,
Elif Feyza Topdas
,
Bilal Yilmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.829149
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
942
2
ATIF
1
FAVORİ
942
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ayva (Cydonia oblonga Miller) Meyvesi ile Farklı Ambalaj ve Sıcaklıklarda Depolanan Ayva Reçelinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ile Antioksidan Aktivitesi
Yazarlar:
Melek Zor
,
Memnune Şengül
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.590938
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2951
1
ATIF
0
FAVORİ
2951
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Katı-Sıvı Ekstraksiyonunda Kullanılan Modern Teknikler ve Bu Teknikler Arasında Ultrason Yardımlı Ekstraksiyonun Yeri
Yazarlar:
Memnune Şengül
,
Elif Feyza Topdaş
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.466649
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
15073
4
ATIF
0
FAVORİ
15073
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat