Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ekin Dinçel Kasapoğlu
Yrd. Doç.
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
4
5
Yayın
4
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda ve Beslenme Dengesi
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Midye kabuğunun özellikleri ve tozunun değerlendirilmesi
Yazarlar:
Meryem Badayman
,
Ekin Dinçel Kasapoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1377
0
FAVORİ
1377
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Vanilya ve farklı alanlarda kullanımı
Yazarlar:
Ekin Dinçel Kasapoğlu
,
Meryem Badayman
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
573
0
FAVORİ
573
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kızartma işleminin kullanılan yağda serbest yağ asitliği ve oksidasyon derecesi üzerine etkileri
Yazarlar:
Ekin Dinçel Kasapoğlu
,
Aysun Sağlam
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6969
0
FAVORİ
6969
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Apricot juice processing byproducts as sources of value-added compounds for food industry
Yazarlar:
Ekin Dinçel Kasapoğlu
,
Sibel Kahraman
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2020 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1391
0
FAVORİ
1391
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikroorganizma Taşıyıcısı Yenilebilir Filmler ve Kaplamalar
Yazarlar:
Ekin Dinçel Kasapoğlu
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29133/yyutbd.449424
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2159
0
FAVORİ
2159
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
European Food Science and Engineering
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
European Food Science and Engineering
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat