Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Sibel Kahraman
Dr. Öğr. Üyesi
İstanbul Aydın Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
2
5
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0002-8625-5471
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Kimya
Matematik
Gıda Bilimleri
Kurum
İstanbul Aydın Üniversitesi
Popüler Yayınları
Korona Virüs Salgın krizi : Gıda güvenliği ve Tedbirleri
Yazarlar:
Mayyadah Majeed
,
Sibel Kahraman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
590
0
ATIF
1
FAVORİ
590
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Characterization of Polyphenol Oxidase from Eruca sativa
Yazarlar:
Negin Shabnam
,
Sibel Kahraman
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16984/saufenbilder.1174501
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
225
0
FAVORİ
225
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Piyasada Satılan Bazı Poşet Çayların Toplam Fenolik, Flavonoid Bileşen İçeriği ve Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi
Yazarlar: Zeynep Menekşe, Beyza Marangoz,
Sibel Kahraman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.905121
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1145
0
FAVORİ
1145
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Korona Virüs Salgın krizi : Gıda güvenliği ve Tedbirleri
Yazarlar:
Mayyadah Majeed
,
Sibel Kahraman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
590
1
FAVORİ
590
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Apricot juice processing byproducts as sources of value-added compounds for food industry
Yazarlar:
Ekin Dinçel Kasapoğlu
,
Sibel Kahraman
,
Fatih Törnük
Yayın Bilgisi: 2020 ,
European Food Science and Engineering
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1391
0
FAVORİ
1391
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yaban Mersini (Vaccinium myrtillus) Şarabının Antioksidan Aktivitesinin Araştırılması
Yazarlar: Tuğçe Uruk,
Sibel Kahraman
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3453
0
FAVORİ
3453
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
European Food Science and Engineering
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Anadolu Bil Meslek Yüksekokulu Dergisi
Aydın Gastronomy
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
Türk Doğa ve Fen Dergisi
Yayınlar
Piyasada Satılan Bazı Poşet Çayların Toplam Fenolik, Flavonoid Bileşen İçeriği ve Antioksidan Aktivitesinin Belirlenmesi
Yazarlar: Zeynep Menekşe, Beyza Marangoz,
Sibel Kahraman
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.31466/kfbd.905121
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1145
1
ATIF
0
FAVORİ
1145
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat