Elif Yaver profil resmi
Elif Yaver Doç. Dr. KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 6 TR Dizin Atıf 3
4 Yayın
7 Hakemlik
6 CrossRef Atıf
3 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Hububat Teknolojisi

Kurum

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

FERMENTE TAHIL BENZERİ ÜRÜNLERİN BİSKÜVİNİN FİZİKSEL, BESİNSEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Elif Yaver
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21143
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 760

0

760

0

937

0

1729

0

844

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

2

0

937

2

0

1729

2

0

844

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.