Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nermin Bilgiçli
Prof. Dr.
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
5
Hakemlik
12
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
2
5
Yayın
12
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Hububat Teknolojisi
Tahıllar ve Yemeklik Tane Baklagiller
Kurum
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Yumurtalı ve Yumurtasız Formüle Edilen Madımak (Polygonum cognatum) Tozu İlaveli Eriştelerin Fonksiyonel İçeriği ve Duyusal Özellikleri
Yazarlar:
Tekmile Cankurtaran Kömürcü
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.47112/neufmbd.2024.37
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
202
0
FAVORİ
202
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Development of Quality Characteristics of Pasta Enriched with Lupin (Lupinus albus L.) Flour and Resistant Starch Type 4
Yazarlar:
Elif Yaver
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.868477
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
862
0
FAVORİ
862
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YÖNTEMLERLE ACILIĞI GİDERİLMİŞ LÜPEN UNU VE DİRENÇLİ NİŞASTA İÇEREN EKMEKLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE VİTAL GLUTEN VE EMÜLGATÖRÜN ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Yaver
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20128
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1617
0
FAVORİ
1617
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRANSGLUTAMİNAZIN ÇİMLENDİRİLMİŞ MAŞ FASULYESİ UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ ERİŞTENİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Yaver
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20069
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
803
0
FAVORİ
803
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Depolama Sürelerinin Dolgulu Yaş Makarnanın Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Tekmile Cankurtaran,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.533085
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
0
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Bahri Dağdaş Bitkisel Araştırma Dergisi
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Journal of Agricultural Sciences
Necmettin Erbakan Üniversitesi Fen ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Selcuk Journal of Agriculture and Food Sciences
Yayınlar
Development of Quality Characteristics of Pasta Enriched with Lupin (Lupinus albus L.) Flour and Resistant Starch Type 4
Yazarlar:
Elif Yaver
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.868477
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
862
2
ATIF
0
FAVORİ
862
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI YÖNTEMLERLE ACILIĞI GİDERİLMİŞ LÜPEN UNU VE DİRENÇLİ NİŞASTA İÇEREN EKMEKLERİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE VİTAL GLUTEN VE EMÜLGATÖRÜN ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Yaver
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20128
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1617
2
ATIF
0
FAVORİ
1617
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TRANSGLUTAMİNAZIN ÇİMLENDİRİLMİŞ MAŞ FASULYESİ UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ ERİŞTENİN KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Yaver
,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20069
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
803
2
ATIF
0
FAVORİ
803
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Depolama Sürelerinin Dolgulu Yaş Makarnanın Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar: Tekmile Cankurtaran,
Nermin Bilgiçli
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.533085
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1130
1
ATIF
0
FAVORİ
1130
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat