Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elnaz Sharefiabadi
Doktora
EGE UNIVERSITY
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
5
2
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
5
TR Dizin Atıf
0000-0002-4382-0469
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Kurum
EGE UNIVERSITY
Yayınlar
Tavuk eti marinasyonunda ardıç (Juniperus communis L.) ekstraktı kullanımının etkilerinin araştırılması
Yazarlar:
Hülya Serpil Kavuşan
,
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Elnaz Sharefiabadi
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.863985
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
983
0
FAVORİ
983
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Pectin: Properties and utilization in meat products
Yazarlar:
Elnaz Sharefiabadi
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21008
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2901
0
FAVORİ
2901
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Tavuk eti marinasyonunda ardıç (Juniperus communis L.) ekstraktı kullanımının etkilerinin araştırılması
Yazarlar:
Hülya Serpil Kavuşan
,
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Elnaz Sharefiabadi
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.863985
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
983
3
ATIF
0
FAVORİ
983
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat