Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Burcu Öztürk Kerimoğlu
Doç. Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
7
7
Yayın
6
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Doğal Ürünler ve Biyoaktif Bileşikler
Proteinler ve Peptitler
Et Teknolojisi
Gıda Teknolojileri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
ÇEŞİTLİ ET VE ET OLMAYAN BİLEŞENLERLE FORMÜLE EDİLEN ENDÜSTRİYEL KEMİK SULARININ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Muge Urgu Ozturk
,
Burcu Öztürk Kerimoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22074
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
701
0
FAVORİ
701
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk eti marinasyonunda ardıç (Juniperus communis L.) ekstraktı kullanımının etkilerinin araştırılması
Yazarlar:
Hülya Serpil Kavuşan
,
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Elnaz Sharefiabadi
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.863985
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
975
0
FAVORİ
975
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk Nugget Formülasyonlarında Buğday Unu Yerine Bal Kabağı Tozu Kullanımı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.642638
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2354
0
FAVORİ
2354
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PAZI TOZU İLAVESİ VE ÜRETİM FAKTÖRLERİNİN ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ FERMENTE SUCUKLARDA KALINTI NİTRİT MİKTARI ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20064
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
811
0
FAVORİ
811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ET VE ET ÜRÜNLERİNDE FOSFATLAR: İŞLEVLERİ VE İKAME OLANAKLARININ GÜNCEL ÇERÇEVEDE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Burcu Öztürk
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
7449
0
FAVORİ
7449
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A RISING STAR PREBIOTIC DIETARY FIBER: INULIN AND RECENT APPLICATIONS IN MEAT PRODUCTS
Yazarlar:
Burcu Öztürk
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/JFHS17002
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5081
0
FAVORİ
5081
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Etlik Piliç ve Hindilerde Solgun Kanatlı Eti Sendromu
Yazarlar: Meltem Serdaroğlu,
Burcu Öztürk
Yayın Bilgisi: 2011 ,
Hayvansal Üretim
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2034
0
FAVORİ
2034
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hayvansal Üretim
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Gıda
Yayınlar
Tavuk eti marinasyonunda ardıç (Juniperus communis L.) ekstraktı kullanımının etkilerinin araştırılması
Yazarlar:
Hülya Serpil Kavuşan
,
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Elnaz Sharefiabadi
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.863985
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
975
3
ATIF
0
FAVORİ
975
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tavuk Nugget Formülasyonlarında Buğday Unu Yerine Bal Kabağı Tozu Kullanımı Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
DOI: 10.30910/turkjans.642638
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2354
2
ATIF
0
FAVORİ
2354
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PAZI TOZU İLAVESİ VE ÜRETİM FAKTÖRLERİNİN ISIL İŞLEM GÖRMÜŞ FERMENTE SUCUKLARDA KALINTI NİTRİT MİKTARI ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Burcu Öztürk Kerimoğlu
,
Meltem Serdaroğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20064
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
811
2
ATIF
0
FAVORİ
811
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat