Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Muge Urgu Ozturk
Dr.
EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Yayın
2
Hakemlik
0
2
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
EGE ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA TEKNOLOJİSİ ANABİLİM DALI
Yayınlar
PASLANMAZ ÇELİK YÜZEYLERDE SÜT PROTEİN KONSANTRESİ BİRİKİMİNİN VE SU İLE ÇALKALAMA, ALKALİ VE ENZİMATİK TEMİZLEME YÖNTEMLERİNİN ETKİNLİĞİNİN FTIR-ATR İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Muge Urgu Ozturk
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22093
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
466
0
FAVORİ
466
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
ÇEŞİTLİ ET VE ET OLMAYAN BİLEŞENLERLE FORMÜLE EDİLEN ENDÜSTRİYEL KEMİK SULARININ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Muge Urgu Ozturk
,
Burcu Öztürk Kerimoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22074
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
708
0
FAVORİ
708
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gıda
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat