Hülya Serpil Kavuşan profil resmi
Hülya Serpil Kavuşan Yüksek Lisans
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 5
2 Yayın
0 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Mühendislik

Kurum

Yayınlar

FERMENTE ET ÜRÜNLERİNDE OKSİDATİF DEĞİŞİKLİKLER VE ÜRÜN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20122
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1390

0

1390

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

4

0

1099

FERMENTE ET ÜRÜNLERİNDE OKSİDATİF DEĞİŞİKLİKLER VE ÜRÜN KALİTESİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Yayın Bilgisi: 2021 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20122
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1390

1

0

1390

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.