Emine Macit profil resmi
Emine Macit Yrd. Doç. Dr. BAYBURT ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 5
2 Yayın
0 Hakemlik
5 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri

Kurum

BAYBURT ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yayın Bilgisi: 2017 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1552

4

1

1552

Yayınlar

Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
Yayın Bilgisi: 2019 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3721

0

3721

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yayın Bilgisi: 2017 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1552

1

1552

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
Yayın Bilgisi: 2019 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3721

1

0

3721

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
Yayın Bilgisi: 2017 , Alınteri Zirai Bilimler Dergisi
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1552

4

1

1552

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.