avatar
Mehmet Murat Karaoğlu Prof. Dr. Atatürk üniversitesi
Yayın 11 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 20 TR Dizin Atıf 9
11 Yayın
4 Hakemlik
20 CrossRef Atıf
9 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Hububat Teknolojisi

Kurum

Atatürk üniversitesi

Popüler Yayınları

Farklı Depolama Tiplerinin Buğday Biti [Sitophilus granarius L. (Coleoptera: Curculionidae)]’nin Gelişmesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Mehmet Murat Karaoğlu, Mehmet Karaoğlu , Önder Çalmaşur, Önder Çalmaşur
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3860

0

1

3860

Ekmeğin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesi
DOI: 10.17097/ataunizfd.496393
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4406

4

1

4406

0

1

964

0

1

1092

Yayınlar

0

91

ŞEKER VE YAĞ İÇERİĞİNİ AZALTMANIN TOP KEKLERİN FİZİKSEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Mehmet Murat Karaoğlu Karaoğlu , Negin Zabihollahi
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23094
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 515

0

515

FARKLI MALT UNLARININ HAMURUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21123
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 541

0

541

1

1092

1

964

Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3874

0

3874

Ekmeğin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesi
DOI: 10.17097/ataunizfd.496393
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4406

1

4406

Farklı Depolama Tiplerinin Buğday Biti [Sitophilus granarius L. (Coleoptera: Curculionidae)]’nin Gelişmesi Üzerine Etkisi
Yazarlar: Mehmet Murat Karaoğlu, Mehmet Karaoğlu , Önder Çalmaşur, Önder Çalmaşur
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3860

1

3860

0

850

Yayınlar

FARKLI MALT UNLARININ HAMURUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21123
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 541

2

0

541

7

0

2722

Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3874

1

0

3874

Ekmeğin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesi
DOI: 10.17097/ataunizfd.496393
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4406

4

1

4406

6

0

850

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.