Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Cihat Özdemir
Doç. Dr.
Oltu Meslek yüksek Okulu
Yayın
5
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
1
5
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0001-9259-5360
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Mühendislik
Gıda Mühendisliği
Kurum
Oltu Meslek yüksek Okulu
Yayınlar
Farklı Oranlarda Turunçgil İlave Edilen Kefirin Fiziksel, Kimyasal, Duyusal ve Organik Madde Profili
Yazarlar:
Halil İbrahim Binici
,
Cihat Özdemir
,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1225120
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
307
0
FAVORİ
307
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Aile İşletmelerinde Üretilen Kandirif Peynirinin Yapılışı ile Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cihat Özdemir
,
Mehmet Murat Karaoğlu
,
Fatih Öz
,
Salih Özdemir
,
Abdolhadi Tajer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1091243
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
715
0
FAVORİ
715
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt ve Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Ezgi Edebali
,
Salih Özdemir
,
Cihat Özdemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.698331
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2018
0
FAVORİ
2018
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitkisel Çay Kullanılarak Üretilen Re Kombine Dondurmaların Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Cihat Özdemir
,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1365
0
FAVORİ
1365
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effects of Ripening in Different Packaging Materials on Sensory Quality of Karın Kaymağı Cheese Samples
Yazarlar:
Filiz Yangılar
, Salih Özdemir,
Cihat Özdemir
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
821
0
FAVORİ
821
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Yayınlar
Farklı Oranlarda Turunçgil İlave Edilen Kefirin Fiziksel, Kimyasal, Duyusal ve Organik Madde Profili
Yazarlar:
Halil İbrahim Binici
,
Cihat Özdemir
,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1225120
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
307
1
ATIF
0
FAVORİ
307
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat