avatar
Salih Özdemir Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın 12 Hakemlik 14 CrossRef Atıf 1
12 Yayın
14 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM ZİRAAT FAKÜLTESİ

Yayınlar

0

158

0

317

Farklı Emülgatörlerin Yoğurt Dondurmasının Bazı Kalite Kriterlerine Etkisi
Yazarlar: Ceyda İpçioğlu, Salih Özdemir
DOI: 10.5152/FSER.2023.1224681
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 176

0

176

0

842

0

2025

The quality of ice cream samples made from buffalo milk
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH20003
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4582

0

4582

THE EFFECT OF SORBATE ON MICROBIOLOGICAL, SENSORY PROPERTIES AND RIPENING PARAMETERS OF KASHAR CHEESE
Yazarlar: Salih Özdemir , Ayşen Babacan
Yayın Bilgisi: 2018 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH18015
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4607

0

4607

0

1370

Yayınlar

1

0

317

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.