Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Salih Özdemir
Prof. Dr.
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayın
12
Hakemlik
14
CrossRef Atıf
1
12
Yayın
14
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0002-8576-3327
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Süt Teknolojisi
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ERZURUM ZİRAAT FAKÜLTESİ
Yayınlar
Stevia ile Tatlandırılmış Meyveli Dondurmanın Kalitesi
Yazarlar:
Feray İnci Maden
,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
158
0
FAVORİ
158
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kandirif Peynirinin Kontrollü Şartlarda (Fabrika Şartlarında)Yapımı ve Farklı Kızartma Ortamlarının Kandirif Peynir Örneklerinin Mikrobiyolojik, Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Özgül Çinici
,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
198
0
FAVORİ
198
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Oranlarda Turunçgil İlave Edilen Kefirin Fiziksel, Kimyasal, Duyusal ve Organik Madde Profili
Yazarlar:
Halil İbrahim Binici
,
Cihat Özdemir
,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1225120
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
317
0
FAVORİ
317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Emülgatörlerin Yoğurt Dondurmasının Bazı Kalite Kriterlerine Etkisi
Yazarlar: Ceyda İpçioğlu,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
DOI: 10.5152/FSER.2023.1224681
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
176
0
FAVORİ
176
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Mahalli ve Endüstriyel Dondurmaların Bazı Mikrobiyolojik ve Fizikokimyasal Özelliklerinin Karşılaştırılması
Yazarlar:
Nurullah Zekeriya Akar
,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1068702
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
434
0
FAVORİ
434
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum’da süt toplama merkezlerinden alınan çiğ sütlerin somatik hücre sayısı ile bazı kalite niteliklerinin belirlenmesi
Yazarlar: Burcu Açık,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
ATA-Gıda Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
842
0
FAVORİ
842
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Olarak Aile İşletmelerinde Üretilen Kandirif Peynirinin Yapılışı ile Bazı Fiziksel ve Kimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Cihat Özdemir
,
Mehmet Murat Karaoğlu
,
Fatih Öz
,
Salih Özdemir
,
Abdolhadi Tajer
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1091243
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
719
0
FAVORİ
719
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt ve Süt Ürünlerinde Bulunan Biyoaktif Peptitler ve İnsan Sağlığı Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Ezgi Edebali
,
Salih Özdemir
,
Cihat Özdemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.21597/jist.698331
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2025
0
FAVORİ
2025
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mahalli ve Ulusal Düzeyde Üretilerek Erzurum Piyasasında Tüketime Sunulan Yoğurtların Bazı Mikrobiyolojik, Fiziksel ve Kimyasal Açısından Karşılaştırılması
Yazarlar:
Şeyma Karacaoğlu
,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
666
0
FAVORİ
666
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The quality of ice cream samples made from buffalo milk
Yazarlar:
Hatice Bekiroğlu
,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH20003
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4582
0
FAVORİ
4582
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE EFFECT OF SORBATE ON MICROBIOLOGICAL, SENSORY PROPERTIES AND RIPENING PARAMETERS OF KASHAR CHEESE
Yazarlar:
Salih Özdemir
, Ayşen Babacan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18015
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4607
0
FAVORİ
4607
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bitkisel Çay Kullanılarak Üretilen Re Kombine Dondurmaların Bazı Kalite Özellikleri
Yazarlar:
Cihat Özdemir
,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1370
0
FAVORİ
1370
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ATA-Gıda Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Food and Health
Gıda Bilimi ve Mühendisliği Araştırmaları
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Gıda
Iğdır Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Farklı Oranlarda Turunçgil İlave Edilen Kefirin Fiziksel, Kimyasal, Duyusal ve Organik Madde Profili
Yazarlar:
Halil İbrahim Binici
,
Cihat Özdemir
,
Salih Özdemir
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1225120
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
317
1
ATIF
0
FAVORİ
317
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat