avatar
İhsan Bakırcı Prof. Dr. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Yayın 6 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 11 TR Dizin Atıf 29
6 Yayın
13 Hakemlik
11 CrossRef Atıf
29 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Süt Teknolojisi Hijyen ve Sanitasyon

Kurum

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ, ZİRAAT FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1656

4

1

1656

Yayınlar

Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3865

0

3865

LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN SÜT TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ VE DAVRANIŞLARININ BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18080
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1163

0

1163

1

1656

Yayınlar

Effects of Some Stabilizers on the Textural Properties of Yogurt
DOI: 10.28955/alinterizbd.441313
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3865

1

0

3865

LİSANS ÖĞRENCİLERİNİN SÜT TÜKETİM ALIŞKANLIKLARININ VE DAVRANIŞLARININ BELİRLENMESİ
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18080
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1163

1

0

1163

Dondurma Üretiminde Bazı Baharat Uçucu Yağlarının Kullanım Olanakları
DOI: 10.28955/alinterizbd.335399
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1656

4

1

1656

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.