avatar
Ayla Arslaner Doç. Dr. Bayburt Üniversitesi
Yayın 10 Hakemlik 40 CrossRef Atıf 20 TR Dizin Atıf 24
10 Yayın
40 Hakemlik
20 CrossRef Atıf
24 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Mühendisliği Süt Teknolojisi Dairy Technology Traditional an Local Foods Geographical Indication

Kurum

Bayburt Üniversitesi

Popüler Yayınları

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3339

1

3

3339

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
ATIF 10 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4772

10

2

4772

0

1

4148

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4244

1

1

4244

4

1

1016

Yayınlar

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3339

3

3339

A potential antiviral and food-derived healthy ingredient: Resveratrol
Yazarlar: Ayla Arslaner , Zehra Türkoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 , Food and Health
DOI: 10.3153/FH21007
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1655

0

1655

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4772

2

4772

1

1016

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4244

1

4244

1

2817

1

4148

1

3413

1

631

Yayınlar

Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
ATIF 1 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3339

1

3

3339

Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yayın Bilgisi: 2020 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
ATIF 10 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4772

10

2

4772

4

1

1016

Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4244

1

1

4244

Ceviz Ezmesi ve Dut Kurusu Tozu İlavesiyle Üretilen Düşük Kalorili Dondurmanın Bazı Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Ayla Arslaner , Mehmet Ali Salık
DOI: 10.17097/ataunizfd.320346
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3413

2

1

3413

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.