Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ayla Arslaner
Doç. Dr.
Bayburt Üniversitesi
Yayın
10
Hakemlik
40
CrossRef Atıf
20
TR Dizin Atıf
24
10
Yayın
40
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
24
TR Dizin Atıf
0000-0002-2777-9697
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Süt Teknolojisi
Dairy Technology
Traditional an Local Foods
Geographical Indication
Kurum
Bayburt Üniversitesi
Popüler Yayınları
Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
Yazarlar:
Çağrı Güler
, Zehra Türkoğlu,
Mehmet Ali Salık
,
Özgenur Türkmen
,
Ayla Arslaner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
ATIF
1
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3339
1
ATIF
3
FAVORİ
3339
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yazarlar:
Ayla Arslaner
,
Mehmet Ali Salık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
ATIF
10
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4772
10
ATIF
2
FAVORİ
4772
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CİVİL PEYNİRDE AĞIR METAL KONTAMİNASYON KAYNAĞI VE DÜZEYİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Hüseyin Serencam
,
Ayla Arslaner
, Müge Köse
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Engineering Sciences
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4148
0
ATIF
1
FAVORİ
4148
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
Yazarlar:
Ayla Arslaner
,
Mehmet Ali Salık
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4244
1
ATIF
1
FAVORİ
4244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAYBURT CİVİL PEYNİRİNİN BAZI KİMYASAL, BİYOKİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ İLE MİNERAL VE AĞIR METAL İÇERİKLERİ
Yazarlar:
Ayla Arslaner
,
Mehmet Ali Salık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19159
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1016
4
ATIF
1
FAVORİ
1016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
ÇİLEKLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ MANDA YOĞURDUNUN KALİTE KARAKTERİSTİKLERİ İLE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, ACE İNHİBİTÖR AKTİVİTE VE HMF İÇERİĞİ BAKIMINDAN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Ayla Arslaner
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22101
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
510
1
FAVORİ
510
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
Yazarlar:
Çağrı Güler
, Zehra Türkoğlu,
Mehmet Ali Salık
,
Özgenur Türkmen
,
Ayla Arslaner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3339
3
FAVORİ
3339
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
A potential antiviral and food-derived healthy ingredient: Resveratrol
Yazarlar:
Ayla Arslaner
, Zehra Türkoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH21007
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1655
0
FAVORİ
1655
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yazarlar:
Ayla Arslaner
,
Mehmet Ali Salık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4772
2
FAVORİ
4772
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAYBURT CİVİL PEYNİRİNİN BAZI KİMYASAL, BİYOKİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ İLE MİNERAL VE AĞIR METAL İÇERİKLERİ
Yazarlar:
Ayla Arslaner
,
Mehmet Ali Salık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19159
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1016
1
FAVORİ
1016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
Yazarlar:
Ayla Arslaner
,
Mehmet Ali Salık
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4244
1
FAVORİ
4244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Potansiyel Bir Coğrafi İşaret: Saruç
Yazarlar:
Ayla Arslaner
,
Mehmet Ali Salık
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2817
1
FAVORİ
2817
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
CİVİL PEYNİRDE AĞIR METAL KONTAMİNASYON KAYNAĞI VE DÜZEYİNİN BELİRLENMESİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Hüseyin Serencam
,
Ayla Arslaner
, Müge Köse
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Engineering Sciences
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4148
1
FAVORİ
4148
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ceviz Ezmesi ve Dut Kurusu Tozu İlavesiyle Üretilen Düşük Kalorili Dondurmanın Bazı Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayla Arslaner
, Mehmet Ali Salık
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.320346
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3413
1
FAVORİ
3413
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Süt Tipi, Pastörizasyon ve Paketleme Materyalinin Tulum Peynirlerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri ve Serbest Yağ Asidi Profili Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ayla Arslaner
, İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
631
1
FAVORİ
631
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Engineering Sciences
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Gıda
Editörlük
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Alan Editörü , Mizanpaj Editörü
Hakemlik
Akademik Ziraat Dergisi
ATA-Gıda Dergisi
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Black Sea Journal of Agriculture
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Fırat Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
International Journal of Secondary Metabolite
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Middle Black Sea Journal of Health Science
Research in Agricultural Sciences
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Türkiye Sağlık Bilimleri ve Araştırmaları Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
ÇİLEKLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ MANDA YOĞURDUNUN KALİTE KARAKTERİSTİKLERİ İLE YAĞ ASİDİ KOMPOZİSYONU, ACE İNHİBİTÖR AKTİVİTE VE HMF İÇERİĞİ BAKIMINDAN İNCELENMESİ
Yazarlar:
Murat Emre Terzioğlu
,
Ayla Arslaner
,
İhsan Bakırcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22101
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
510
2
ATIF
1
FAVORİ
510
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Bir Gıda Katkısı Olarak Spirulina platensis
Yazarlar:
Çağrı Güler
, Zehra Türkoğlu,
Mehmet Ali Salık
,
Özgenur Türkmen
,
Ayla Arslaner
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.896473
ATIF
1
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3339
1
ATIF
3
FAVORİ
3339
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Fonksiyonel Dondurma Teknolojisi
Yazarlar:
Ayla Arslaner
,
Mehmet Ali Salık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.758835
ATIF
10
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4772
10
ATIF
2
FAVORİ
4772
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
BAYBURT CİVİL PEYNİRİNİN BAZI KİMYASAL, BİYOKİMYASAL VE MİKROBİYOLOJİK ÖZELLİKLERİ İLE MİNERAL VE AĞIR METAL İÇERİKLERİ
Yazarlar:
Ayla Arslaner
,
Mehmet Ali Salık
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19159
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1016
4
ATIF
1
FAVORİ
1016
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sütün Fonksiyonel nitelikli Biyoaktif Bileşenleri
Yazarlar:
Ayla Arslaner
,
Mehmet Ali Salık
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.428971
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4244
1
ATIF
1
FAVORİ
4244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ceviz Ezmesi ve Dut Kurusu Tozu İlavesiyle Üretilen Düşük Kalorili Dondurmanın Bazı Kalite Niteliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Ayla Arslaner
, Mehmet Ali Salık
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.320346
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3413
2
ATIF
1
FAVORİ
3413
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat