avatar
Kamil Emre Gerçekaslan Doç. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
Yayın 6 Hakemlik 11 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 31
6 Yayın
11 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
31 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Hububat Teknolojisi

Kurum

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi

Yayınlar

0

624

FARKLI MALT UNLARININ HAMURUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21123
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 541

0

541

BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20018
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 907

0

907

0

2057

Vakfıkebir Ekmek Hamurundan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu ve Tanısı
Yazarlar: Kamil Emre Gerçekaslan , Halis Gürbüz Kotancılar, Güzin Kaban, Mehmet Murat Karaoğlu
Yayın Bilgisi: 2012 , Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 730

0

730

Besinsel Lif Kaynağı Olarak Enzime Dirençli Nişasta
Yazarlar: H. Gürbüz Kotancılar, K. Emre Gerçekaslan , M. Murat Karaoğlu, Hüseyin Boz
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9060

0

9060

Yayınlar

FARKLI MALT UNLARININ HAMURUN REOLOJİK ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21123
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 541

2

0

541

BUĞDAY UNU YERİNE PATATES UNU İKAMESİNİN KAPKEKLERİN FİZİKSEL KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20018
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 907

1

0

907

1

0

2057

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.