Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ercan Sarıca
Dr. Öğr. Üyesi
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Yayın
6
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
8
TR Dizin Atıf
7
6
Yayın
9
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
7
TR Dizin Atıf
0000-0002-8269-9403
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Teknolojileri
Süt Teknolojisi
Kurum
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
Popüler Yayınları
GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hayri Coşkun
,
Ercan Sarıca
,
Büşranur Büyüktanır
, Nizamettin Baş,
Emine Tanrıkulu
, Kübra Bıçak, Cansu Güzel, Burcu Emecen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
704
4
ATIF
1
FAVORİ
704
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEFİRİN ÜRETİMİ, ÖZELLİKLERİ VE ALKOL İÇERİĞİ
Yazarlar:
Ercan Sarıca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1213514
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6841
1
ATIF
1
FAVORİ
6841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Katık Keşinin Fizikokimyasal, Biyokimyasal, Mikrobiyolojik ve Duyusal Özellikleri Üzerine Üretim Yöntemi ile Depolama Sıcaklığının Etkisi
Yazarlar: Hamiyet Aydoğan,
Hayri Coşkun
,
Ercan Sarıca
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1461269
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
316
0
FAVORİ
316
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEFİRİN ÜRETİMİ, ÖZELLİKLERİ VE ALKOL İÇERİĞİ
Yazarlar:
Ercan Sarıca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1213514
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6841
1
FAVORİ
6841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Keçiboynuzu Gamının Keçi Sütünden Üretilen Kefirin Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Ercan Sarıca
, Gökçe Filizkıran, Doğukan Canbek, Betül Ertürk, Mustafa Coşkun, Şerife Mustuloğlu
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1002
0
FAVORİ
1002
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEFİR STARTERİ KULLANILARAK ÜRETİLEN TULUM PEYNİRLERİNDE OLGUNLAŞMA BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yazarlar: Sümeyra Eser,
Hayri Coşkun
,
Ercan Sarıca
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20050
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
791
0
FAVORİ
791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hayri Coşkun
,
Ercan Sarıca
,
Büşranur Büyüktanır
, Nizamettin Baş,
Emine Tanrıkulu
, Kübra Bıçak, Cansu Güzel, Burcu Emecen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
704
1
FAVORİ
704
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNEK VE MANDA SÜTÜNDEN YAPILAN YOĞURTLARIN RAF ÖMÜRLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Ercan Sarıca
,
Hayri Coşkun
, İlker Can Kemer, Ezgi Seher Samur, Fatma Merve Çifçi, Ayten Aktaş, Hilal Erer, Emine Vergili
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19035
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1116
0
FAVORİ
1116
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gıda
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Food and Health
Gıda
Journal of Agricultural Sciences
Yayınlar
KEFİRİN ÜRETİMİ, ÖZELLİKLERİ VE ALKOL İÇERİĞİ
Yazarlar:
Ercan Sarıca
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.51973/head.1213514
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6841
1
ATIF
1
FAVORİ
6841
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KEFİR STARTERİ KULLANILARAK ÜRETİLEN TULUM PEYNİRLERİNDE OLGUNLAŞMA BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yazarlar: Sümeyra Eser,
Hayri Coşkun
,
Ercan Sarıca
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20050
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
791
2
ATIF
0
FAVORİ
791
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar:
Hayri Coşkun
,
Ercan Sarıca
,
Büşranur Büyüktanır
, Nizamettin Baş,
Emine Tanrıkulu
, Kübra Bıçak, Cansu Güzel, Burcu Emecen
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
704
4
ATIF
1
FAVORİ
704
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İNEK VE MANDA SÜTÜNDEN YAPILAN YOĞURTLARIN RAF ÖMÜRLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ÇALIŞMA
Yazarlar:
Ercan Sarıca
,
Hayri Coşkun
, İlker Can Kemer, Ezgi Seher Samur, Fatma Merve Çifçi, Ayten Aktaş, Hilal Erer, Emine Vergili
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19035
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1116
1
ATIF
0
FAVORİ
1116
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat