Hayri Coşkun profil resmi
Hayri Coşkun Prof. Dr. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın 16 Hakemlik 5 CrossRef Atıf 20
16 Yayın
5 Hakemlik
20 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Süt Teknolojisi

Kurum

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

Popüler Yayınları

Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1669

4

1

1669

GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hayri Coşkun , Ercan Sarıca , Büşranur Büyüktanır , Nizamettin Baş, Emine Tanrıkulu , Kübra Bıçak, Cansu Güzel, Burcu Emecen
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 704

4

1

704

Yayınlar

ZERDEÇAL EKSTRAKTI KULLANIMININ KEFİRİN BAZI FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNE ETKİSİ
Yazarlar: Hayri Coşkun , Beyza Albayrak, Maria Helal, Suaad Dhyaa, Büşra Beyza Öztürk, Merve Ertem
Yayın Bilgisi: 2024 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24077
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 133

0

133

0

316

KATIK KEŞİ ÜRETİMİ İÇİN EN UYGUN KURUMADDE VE YAĞ ORANININ BELİRLENMESİ
Yazarlar: Kübra Özcan, Hayri Coşkun
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23092
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 251

0

251

Satışa Sunulan Bazı Peynirlerde Taklit ve Tağşiş Durumu
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382962
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1016

0

1016

DÜZCE’DE YETİŞTİRİLEN ANADOLU IRKI MANDA SÜTLERİNDE LAKTASYON BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23034
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 367

0

367

0

8056

KEFİR STARTERİ KULLANILARAK ÜRETİLEN TULUM PEYNİRLERİNDE OLGUNLAŞMA BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yazarlar: Sümeyra Eser, Hayri Coşkun , Ercan Sarıca
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20050
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 791

0

791

GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hayri Coşkun , Ercan Sarıca , Büşranur Büyüktanır , Nizamettin Baş, Emine Tanrıkulu , Kübra Bıçak, Cansu Güzel, Burcu Emecen
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 704

1

704

İNSAN YETİŞTİREN ODAK OLARAK AKADEMİK ETİĞE BİR BAKIŞ
Yayın Bilgisi: 2020 , Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 964

0

964

İNEK VE MANDA SÜTÜNDEN YAPILAN YOĞURTLARIN RAF ÖMÜRLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ÇALIŞMA
Yazarlar: Ercan Sarıca , Hayri Coşkun , İlker Can Kemer, Ezgi Seher Samur, Fatma Merve Çifçi, Ayten Aktaş, Hilal Erer, Emine Vergili
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19035
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1116

0

1116

UHT VE PASTÖRİZE SÜTLERDE ORGANİK KLORLU PESTİSİTLERİN TAYİNİ
Yazarlar: Hayri Coşkun , Melis Karakaş
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18058
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1572

0

1572

KEÇİ SÜTÜNDEN FARKLI PIHTILAŞTIRMA YÖNTEMLERİ İLE ÜRETİLEN TULUM PEYNİRLERİNİN OLGUNLAŞTIRILMASI ESNASINDA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yazarlar: Hayri Coşkun , Merve Demirtaş
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18073
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1195

0

1195

0

2494

0

1380

Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1669

1

1669

Yayınlar

DÜZCE’DE YETİŞTİRİLEN ANADOLU IRKI MANDA SÜTLERİNDE LAKTASYON BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yayın Bilgisi: 2023 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD23034
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 367

1

0

367

KEFİR STARTERİ KULLANILARAK ÜRETİLEN TULUM PEYNİRLERİNDE OLGUNLAŞMA BOYUNCA MEYDANA GELEN DEĞİŞMELER
Yazarlar: Sümeyra Eser, Hayri Coşkun , Ercan Sarıca
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20050
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 791

2

0

791

GELENEKSEL BİR ÜRÜNÜMÜZ OLAN KATIK KEŞİNİN BAZI ÖZELLİKLERİ
Yazarlar: Hayri Coşkun , Ercan Sarıca , Büşranur Büyüktanır , Nizamettin Baş, Emine Tanrıkulu , Kübra Bıçak, Cansu Güzel, Burcu Emecen
Yayın Bilgisi: 2020 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD20033
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 704

4

1

704

İNEK VE MANDA SÜTÜNDEN YAPILAN YOĞURTLARIN RAF ÖMÜRLERİ ÜZERİNE KARŞILAŞTIRMALI BİR ÇALIŞMA
Yazarlar: Ercan Sarıca , Hayri Coşkun , İlker Can Kemer, Ezgi Seher Samur, Fatma Merve Çifçi, Ayten Aktaş, Hilal Erer, Emine Vergili
Yayın Bilgisi: 2019 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19035
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1116

1

0

1116

UHT VE PASTÖRİZE SÜTLERDE ORGANİK KLORLU PESTİSİTLERİN TAYİNİ
Yazarlar: Hayri Coşkun , Melis Karakaş
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18058
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1572

2

0

1572

GELENEKSEL MENGEN PEYNİRİNİN MİKROBİYAL KALİTESİ, UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, TEKSTÜREL VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17089
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2494

1

0

2494

Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1669

4

1

1669

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.