avatar
Hülya Yaman Doç. Dr. BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, BOLU TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
Yayın 2 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 6
2 Yayın
3 Hakemlik
6 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi

Kurum

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ, BOLU TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

Yayınlar

0

2594

Yayınlar

GELENEKSEL MENGEN PEYNİRİNİN MİKROBİYAL KALİTESİ, UÇUCU BİLEŞEN PROFİLİ, TEKSTÜREL VE BAZI KİMYASAL ÖZELLİKLERİ
Yayın Bilgisi: 2018 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17089
ATIF 1 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2594

1

0

2594

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.