Ahmet Emirmustafaoğlu profil resmi
Ahmet Emirmustafaoğlu Dr. Öğr. Üyesi Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi
Yayın 2 Hakemlik 10 CrossRef Atıf 4 TR Dizin Atıf 14
2 Yayın
10 Hakemlik
4 CrossRef Atıf
14 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Bilimleri Gıda Teknolojileri Süt Teknolojisi Peynir teknolojisi Yoğurt teknolojisi Sütlü tatlılar Kızartılan peynirler

Kurum

Bolu Abant izzet Baysal Üniversitesi

Popüler Yayınları

Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1669

4

1

1669

Yayınlar

0

1380

Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1669

1

1669

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Kızartmalık Keş Üretim Teknolojisinin Optimizasyonu
DOI: 10.29133/yyutbd.291927
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1669

4

1

1669

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.