Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ertan Ermiş
Doç. Dr.
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
Yayın
7
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
29
TR Dizin Atıf
3
7
Yayın
1
Hakemlik
29
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-1461-7357
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Mühendisliği
Gıda Mikrobiyolojisi
Toz gıdalar
Kurum
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi
Yayınlar
BAYAT EKMEKTEN ELDE EDİLEN PROTEİN EKSTRAKT TOZUNUN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ VE NOHUT UNU İÇEREN BUĞDAY EKMEĞİNDE KULLANIMININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Sebahat Şişman
,
Büşra Yağcı
,
Ertan Ermiş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21037
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
568
0
FAVORİ
568
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Bileşenlerinin Orijin Tespiti Analizlerinde Kullanılan Yöntemler
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Hamzah Mohd Salleh
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1165
0
FAVORİ
1165
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Optimization of exopolysaccharide production of Lactobacillus brevis E25 using RSM and characterization
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Ecem Poyraz,
Enes Dertli
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16984/saufenbilder.545929
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1712
0
FAVORİ
1712
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PÜSKÜRTMELİ KURUTUCU İLE YAĞI ALINMIŞ AYÇİÇEĞİ PROTEİN EKSTRAKTI TOZU ÜRETİMİ: FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE TOZ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Erva Nur Karasu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19096
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1199
0
FAVORİ
1199
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Çeşitli kaynaklardan izole edilen bazı mikroorganizmaların sistein üretim kapasitelerinin belirlenmesi
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Cihat Güner, Ayşenur Erman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2227
0
FAVORİ
2227
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DETERMINATION OF ORGANOCHLORINATED PESTICIDE AND POLYCHLORINATED BIPHENYL CONGENERS RESIDUES IN CHICKEN EGGS BY GAS CHROMATOGRAPHY
Yazarlar: Özün Görel Manav, Elmas Öktem Olgun,
Ertan Ermiş
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH18026
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3653
0
FAVORİ
3653
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LACTOBACILLUS DELBRUECKII SUBSP. BULGARICUS VE STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS İLE FERMENTE EDİLMİŞ FINDIK SÜTÜNÜN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Rabia Güneş, İnci Zent,
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1694
0
FAVORİ
1694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food and Health
Gıda
Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Kurul Üyeliği
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
International Journal of Life Sciences and Biotechnology
Yayınlar
BAYAT EKMEKTEN ELDE EDİLEN PROTEİN EKSTRAKT TOZUNUN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ VE NOHUT UNU İÇEREN BUĞDAY EKMEĞİNDE KULLANIMININ DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar:
Sebahat Şişman
,
Büşra Yağcı
,
Ertan Ermiş
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21037
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
568
3
ATIF
0
FAVORİ
568
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Optimization of exopolysaccharide production of Lactobacillus brevis E25 using RSM and characterization
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Ecem Poyraz,
Enes Dertli
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16984/saufenbilder.545929
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1712
8
ATIF
0
FAVORİ
1712
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
PÜSKÜRTMELİ KURUTUCU İLE YAĞI ALINMIŞ AYÇİÇEĞİ PROTEİN EKSTRAKTI TOZU ÜRETİMİ: FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE TOZ KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Erva Nur Karasu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD19096
ATIF
10
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1199
10
ATIF
0
FAVORİ
1199
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LACTOBACILLUS DELBRUECKII SUBSP. BULGARICUS VE STREPTOCOCCUS THERMOPHILUS İLE FERMENTE EDİLMİŞ FINDIK SÜTÜNÜN KARAKTERİZASYONU
Yazarlar:
Ertan Ermiş
, Rabia Güneş, İnci Zent,
Muhammed Yusuf Çağlar
,
Mustafa Tahsin Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD18022
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1694
8
ATIF
0
FAVORİ
1694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat